pamuksekerinannesi Elfgny Ay bende o zaman hiç alışveriş yapmıyım detaylı ultrasonda net söylüyorlarmış o zamana kadar bekliyim 😔
pamuksekerinannesi Defneninannesi Sanırım detaylı ultrasonda net söylüyorlarmış en iyisi beklemek... Çünkü cinsiyete göre alışveriş yapıp sonra elinde patlaması kötü olur 😔
Zuzu EgeBebek özele gidiyorum.Pozisyonu net olmadığından bi türlü denk getiremedi doktorumuz ama büyük oranla kız diyor da anomali taramasında net çıkae diye düşünüyoruz.Yani inşallah 😂😂
Dsa Mercimekannesi doktorlar aslında biliyor %100 olmadan söylemiyorlar. Sizde gittiğinizde oran olarak sorabilirsiniz. Biri kız dedi diğer erkeğe benziyor dedi. Önümüzdeki hafta daha net belli olacakmış. İnşallah değişmez.
mlssrn pamuksekerinannesi ben gidicem 😬😬 çok merak ediyorum bi sürü cici şeyler beğeniyorum alamıyorum öğrenmem lazım😜😂
pamuksekerinannesi mlssrn Aynen öyle Valla bende bugün gittim bir sürü güzel şey gördüm sadece peluş oyuncak aldım.. 😞
Elfgny Defneninannesi malesef herkeste var bu erkeğe sevinip kıza ağız ucuyla sevindiğini söylemek😔 Bizimkilerde ilk kız dediğimizde yok yok erkektir o dediler kabullenemediler gibi oldu sonradan erkek olduğu çıkınca sanırsın padişah torunu doğurcakmışım gibi bi sevinç kayınpederimde. Yanlış ama eski kafalar değişmiyo ne yazıkki...
crnmr İkili tarama testinde benim doktorum erkek gibi dedi 15. Haftada cinsiyet öğrenmek için gittik erkek dedi gene 🤰🏼👼🏼
Mercimekannesi Dsa benim de 27 ekimde kontrolum var 9+2 olucam o tarihte kesinlikle sorucam 🤗 inşallah söyler ❤
Sonay Bende oğlumda 12+4 günlükken öğrendim erkekler kendini çabuk belli ediyor . Kızları bilemem bizde kız kıtlığı var benim ikinci gebeliğim 12 haftalığım sağlıklı olsun kız oldun istiyorum inş 😇☺