sehergunduz Ayca6868 benim bebeğim ters dönmezse sezeryan yaparız ama yüksek ihtimalle doner normal olur dedi
Ayca6868 sehergunduz peki ne zaman anlıyor normal mi.sezeryan mi hangi hafta karar veriyor ben bir sonraki kontrolde 22 haftalık olacağım o zaman anlayabilir mi
Gencanne980 Ayca6868 bende nilüfer hanıma gidiyorum bu ara aksaray da ismi baya duyulan doktor evet biraz soğuk ama çok iyi die duydum 34 haftaligim allah izin verirse doğumu da inovada düşünüyorum
Fatma_ali_38 Bende nilüfer hanıma gidiyorum.İlk başlarda soğuk geliyo ama alışıyosunuz😅Herşeyimizle ilgileniyo sağolsun😊
Fatma_ali_38 Ayca6868 23+2yiz bugün😊pazartesi kontrolümüz var.Ben bayan doktor tercih ettim doktorla ilgili yorumlarda iyi olunca nilüfer hanımı tercih ettim.
Ozoooo Ayca6868 aksaray hastanesinde fatih demirciyi oneririm cok iyi ilgileniyor insanin icini rahatlatiyor
Ozoooo Ayca6868 Ayca6868 ben gidiyorum hem surekli cagirip para yiyen bi doktor degil bebegin herseyini anlatiyor cok iyi ilgileniyor cok iyi bi doktor dogumada iyi diyorlar gelen hastasi da cok oluyor
Turmerpek Ayca6868 bende ilk kontrole inovaya gidecem ama yorumlardan korktum ilk bebegimi ozel aksarayda dogurdum
Ayca6868 Turmerpek nasıldı peki doğumunuz güzel geçti mi bu arada türkcan bey doğumunu bilmem ama çok iyi bir doktor bebeğim onun sayesinde tutundu bana tavsiye ederim ben
Turmerpek Ayca6868 guzel gecti ama basimda biri sakiz cigniyodu gicik olmustum dogumw girmeden genel ol dediler ben spinal istedim sonra kendi aralarinda biz uyardik filan dediler iyiki de spinal olmusum hemsireler pek ilgilenmiyo