Gunesdrn72 öncelikle çok geçmiş olsun. Umarım çarşamba günü hayırlı bir haber alabilirsiniz. Ama kendinizi vereceğiniz karar ne olursa olsun sakın suçlamayın. Sizin sağlığınız önemli olmalı bu saatten sonra. 11. Haftadan beri zaten herşeyiyle kabul edip hamileliği devam ettirmişsiniz. Ama suyunuzun fazla olması ve gebelik zehirlenmesi durumları ciddi şeyler. Sonlandırma kararı verseniz bile bunu kendi sağlığınız riskte olduğu için vermiş olacaksınız. Bende 25 gün önce kaybettim bebeğimi. Sizinle aynı olmasa bile beklemenin ne demek olduğunu her gün acaba bir gelişme varmıdır sorusuyla düşünmekten beynimin yandığını o acıyı çok iyi biliyorum. Bende 18. Haftadan 29. Haftaya kadar gelişmeyen kızım gelişir mi diye düşünerek geçirdim. Bende gebeliği sonlandırmadım ama ona benzer birşey oldu benim durumumda. 29. Haftada artık kalbi o kadar büyümüştüki akciğerine gelişecek yer kalmamış. Genetik problem olduğunu düşündüğü için ve kalp atımları da hem bozulduğu hem de kalbin etrafında asit biriktiği için kalbi hala atıyorken suni sancı ile doğumu başlattılar. Doğduğunda yaşamıyordu malesef. Ama kan veya doku örneği alabildiler kızımdan şimdi test sonucunun çıkmasını bekliyoruz. Ben hep hayırlısı için dua ettim. Senin için de aynı şekilde dua edicem. Hayırlısı neyse o olsun senin için de. Sadece sabırlı olmaya çalış bol bol dua et. Dualar seni rahatlatacaktır inşallah