Gunesdrn72 bende de rahim ağzı yetmezliği var. 20+5 te doğum yaptırdılar bana da suni sancı ile. Rahim açılmıştı ve bebek ters dönüp doğum kanalina girmişti hatta bir gün tuvalette bebeğin kesesi elime geldi o kadar asagidaydi. Hastanede kaldım bes gün yukarı çıksın diye. Kaç ayrı doktor baktı dosyaya ve enfeksiyon riskim olduğunu, Gebeliği sonlandirmazsak rahmin alınmasına kadar gidecegini söyledi en son bakan riskli gebelik uzmani. Bizde eşimle imza verdik ve gebeliği sonlandırdık, kurul toplandı ve gebeliğin sonlandirilmasina karar verdiler. Suni sancı ile normal doğum yaptım ama ben doğum yaptığımda bebek yaşıyordu, kordonu kestikleri an çok küçük olduğu için yaşamadı. Diyeceğim o ki Allah’ım sağlık versin. Yasamayacagini söyledikleri için ve sonradan bir bebek sahibi olma ihtimalini riske atamadığımız için bu kararı verdik. Rabb’imin imtihanı. Sabrınız bol olsun. Umarım gönlünüze göre olur hersey. Allah’ım affetsin hiç kolay bir karar değil ama bazen zorunda kalıyorsunuz. Bizde odasına kadar herşeyi yapmıştık. Kötü yorum yapanlara aldırış etmeyin. Siz olmadan bir bebek dünyaya gelemez. Kendi hayatınızı riske atan bir durumu nasıl göz ardı edebilirsiniz ki.