tugce67-67 Medusafer bende 36 da 15 kilo aldım ,benim oğlanda hep öne öne gidiyor sadece karnım büyüdü😂azıcık basenlerde var birde.hep öne gidince çatlamada oldu malesef ne kullandıysam engelleyemedim
tugce67-67 Ebrarela_1963 dimi ya ben 36 haftalığım 15 kilo aldım .55 kiloydum 70 oldum😂bu kilo almayanları duydukça psikolojim bozuluyor hiç yiyip içmiyorlar diye😂
Ebrarela_1963 tugce67-67 valla yaaa sinirlerim bozuluyor aynaya bakamıyorum ama bebişim var dogsun gidecek o olmadan bende bu hale gelmedim hiç diye kendimi teselli edicem hiiiiççç almayanları okuyunca yine bi esiyorlar bana 😁😁😁sağlıkla gelsinler inşaALLAH bebişlerimiz arkadaşlar alanlarda 🥰 almayanlarda 🥰😡
Gul2328 Deletedmom424 oo siz kilo vermişsiniz ne güzel bende ilk 2 ayımda çok kötüydüm 3 kilo vermiştim sonra bida kilo almadım şükür ama bundan sonra alırsın diolar bakalım🙈😂
Zeynepekr 18+3 olduk . 3,5 kilo aldım.Kendim de takip ediyorum kilomu. Doktorum 1,5 kilo fazla tartıyor . Kontrollere tok gidiyorum giysiler vs bundan farkediyor. Ama iştahım çok açıldı dikkat etsem iyi olacak 🥳
Mercimekvemom 27+6 hafta / 3,5 kg aldım. Bebeğim haftasına göre normal gidiyordu. Cumartesi kontrolümüz var, bakalım 😌
HafsaRumeysa Kaderhan ben surekli hasta oldum cok kilo verdim yani hicbiri yasanmasaydida kilo sorun degil.canm 3 aydr belki daha fazla siskinlikten bu sefer bsy yiyemiyorum az zorlayip yedigimde nefesim kesiliyo artk
Gul2328 Deletedmom424 sanırım hiç kilo almamak mümkün değil aman bebişler sağlıklı olsunlar da 3-5 kilo alalım ♥️😂