Selenkarabulut Haftadayım 7,5 kilo aldım sanırım bu haftadan sonra hızlı ilerleyecek dikkat etmem lazım 💁🏼♀️
Tuba_engn Kaderhan 10 Haftalık olduk bugün Portakal şekerim ile ❤️ 1 kilo aldım ama burnumda getirdi o bir kiloyuda sevgili dr.um, Diyetisyene gideceğim. 🤔 🤣
Kaderhan Hamis-2131 hamıle kaldığım kılom 86 suan 86.700 ben çok kilo alırım dıye düşünüyordum ama almadım ınsallah böyle devam eder bakalım 🤲🏻☺️
Btl_89 Kaderhan 17 haftadayım 12 haftada 3 kilo verdim şimdi 62 kiloyum 5 kilo almışım bence iyi bişey 😂😂700 gram ne ya maşallah ama bebek zayıf kalmasın dikkat et
Kaderhan Btl_89 bebeğin kilosu suan gayet iyi doktorum bebeğe iyi bakmışsın kendın kılo almamışsın dedi ınsallah böyle devam eder ☺️
Mucizeannesiyim Fatosyener6 bende tam hafta ve kilo olarak aynıyım. Ama kendimi 10 kilo almış gibi hissetmiyorum çok garip 😏😊
Fatosyener6 Mucizeannesiyim beni görenler almamışsın diyorlar ama ben tuhaf hissediyorum 😀 60 kilo oldum sadece top gibi göbeğim var
tugce67-67 Medusafer bende 36 da 15 kilo aldım ,benim oğlanda hep öne öne gidiyor sadece karnım büyüdü😂azıcık basenlerde var birde.hep öne gidince çatlamada oldu malesef ne kullandıysam engelleyemedim
HafsaRumeysa Kaderhan ben surekli hasta oldum cok kilo verdim yani hicbiri yasanmasaydida kilo sorun degil.canm 3 aydr belki daha fazla siskinlikten bu sefer bsy yiyemiyorum az zorlayip yedigimde nefesim kesiliyo artk
Ebrarela_1963 Gul2328 hiç mi almadın o bebegin gramıda mı yok ne demek almadım yaaaa nasıl almıyorsunuz ayıp ama söylenmezki 😫😫24+1 hımmmmm şeeeyyyyy öööhhhööömmmmm 11.5 kilo 🥴🥴🥴 ama karantina vardı yürüyemedik falan yani yoksa almazdık tabiiiiii 😁😁😁
tugce67-67 Ebrarela_1963 dimi ya ben 36 haftalığım 15 kilo aldım .55 kiloydum 70 oldum😂bu kilo almayanları duydukça psikolojim bozuluyor hiç yiyip içmiyorlar diye😂