Nazlibicicek Evet cnm. Ayaklarım ayak bileklerim, parmaklarım şişti. Sabah uyandığımda da yüzüm çok şiş oluyor o sonra sonra geçiyor. Ödem hepsi. delettdmom66
ZbeydeCandanMlk delettdmom66 kaç haftalıksın tansiyon durumu nasl çok şişmek iyi değil aslnda tansiyon olabilir
Kdrfts delettdmom66 bende cok odemliyim ozellikle ayaklarim 2 numara buyudu cok da su icmeme ragmen ayakta cok kalirsam daha cok sisiyor
delettdmom66 Nazlibicicek ayakkabımı olmuyo eşim ayakbisinı denedim o bile olmuyo çıplak ayak geliyim npym😐
YaseminErol delettdmom66 ayakkabılarım benim de olmuyor gittim çok rahat bir terlik aldım şık da sayılır sandalet gibi. Hem giyerken eğilmek zorunda kalmıyorum tek hamlede giyiyorum hem de aşırı rahat. Havalar güzelleşiyor onu giyeceğim artık ne yapayım.
Kdrfts delettdmom66 bende 32 canim ayni agrilarda var demekki bu donemde normal ben hic tuz yemiyorum ona ragmen sislik var magnezyum kullaniyorum agrilarim icinde
Obsesifk delettdmom66 tuzu keseceksin malesef sıfır tuz ve tansiyonuna dikkat et mutlaka bi kaç gün ölçtür takip et
delettdmom66 Kdrfts magnezyum bna yazdı alcam henüz almadm ilacnn fiyatı nedir canm Bna yazdığı yüksek acaba normal mi ondan soruyorum