EsraCilgin Kızlar 35+4 olunca kontrole gidicem artık doğum tarihi verir değilmi doktor. Bu arada 2. Sezeryanınızı kaçıncı haftada oldunuz?
HafsaRumeysa EsraCilgin benmde 2.sezeryan olacak 38 hafta dolunca aliyoruz dedi doktorum su an 33+6 olduk 35+5de kotnrole gidicem o zaman dogumu konusup gunu ayarlariz dedi
Mthnry EsraCilgin FeyzaYavuzAlp AATozarr çok merak ediyorum acaba ilk sezeryandan sonra kilo vermek kolay oldu mu ve göbek çok kaldı mı ? Çok korkutuyorlar beni hareket edemezsin göbek gitmez kilon öyle kalır diye
Ebrdef Mthnry ben kiloları tamamen verdim hamile kaldıgım kiloya döndüm ama malesefki sezaryen göbegi denen şey kaldı :( ikincide ne olcak bakalım
EsraCilgin Mthnry ben 13 kilo aldım 2 ayı bulmamıştı 23 olarak geri verdim göbek hareket ettikçe gidiyo
EsraCilgin Mthnry bol bol su içiyodum ben reflüsü vardı kızımın kustukça emiyordu emdikçe ben susuyordum 😂
Degisken Mthnry kilolu hamile kalıp 12 kilo almıştım .sezeryandan sonra o göbek gitmedi. 33 kilo verdim ama alt karnım duruyor. İleride karın gerdirmeyi düşünüyorum. Ama bu yapıyla alakalı. Benim hayatım boyunca kilom hep göbekteydi.
Bedii Ebrdef gecer canım ben kızımda 25 kilo aldım kızım 8 aylıkken 27kilo geri verdim göbekte kalmamıs tı yapıyla alakalıda olabilir 🙏
Degisken EsraCilgin ben üçlü test için gittiğimde bana direk gün vermişti dr. Ama ben ikinci sezeryan istemediğim için hım tamam tamam deyip çıktım. 38.5 falandı verdiği gün sanırım
Minnak35 EsraCilgin peki epidural mi spinal mi ve önerırımısnız bende cok fazla kormu var normale ılk bebegım daha sezeryan dusjnuyorum ben
EsraCilgin Minnak35 beni belden uyusturmuslardı çok şükür çok sorun yaşamadım doğduğunuda gördüm miss gibi 💜
Kelebek1034 Doktorum 39 haftalıkken dedi ikinci sezeryan içinde,ilkinide 39.haftamın son gününde almıştı.Eğer bebeğin keyfi yerindeyse anne karnında 1 gün 1 gündür mantığında bazı doktorlar.Ama ya bebek beklemezse korkuyor insan 😐
Gul-08 EsraCilgin ben de 2 gün sonra 2. sezaryenimi olacağım 39+0 a verdi bana doktorum her şey yolunda erken almaya gerek yok dedi
Bedii EsraCilgin evet verir ben kızımda da 38+3 te oldum oglum dada o günü verdi Allah kısmet ederse saglıkla alalım kucagımıza inşallah🙏🙏