MssKrks Kızlar Doktorum sezeryan için 22 Hazirana gün verdi. Sabah ya da akşam bir saat seçmem lazım. Sizce saat kaçta girmek avantajlı olur 🧐
UrasEgeninannesi MssKrks bence sabahtan girin derim akşama kadar stres olmayın. Olsun bitsin. Ben öyle yapardım muhtemelen :)
belosunannesi36 MssKrks ben sabahı seçtim sabah en erken saatlere isteyin akşama kadar birazda olsa rahatlamış oluruz
deryamelis01 MssKrks oğlumun doğum günü oğlum çok şanslı bir çocukluk geçiriyor inşallah sizinde öyle olur 🥰
MssKrks UrasEgeninannesi Zaman yaklaştıkça korkmaya başladım hastanede kalmaktan hiç hoşlanmıyorum o yüzden akşam olayım ertesi gün hemen çıkarım diye düşündüm bi an 😂
UrasEgeninannesi MssKrks malesef akşam olursanız yine aynı sürede taburcu edilirsiniz değişiklik olmaz ☺️
cerenmavzer MssKrks sabah girmeniz daha iyi uyuşluk geçti o bu derken zaten 2.5-3 saat falan geçer öğlene ayaklanırsınız yürüyüşleride erkenden yaparsanız daha çabuk toparlanırsınız ertesi güne Allah’ın izniyle
Minnak_annesi34 MssKrks kesinlikle sabah 9 da yatışım yapıldı 10 50 de alindim o ara gecmek bilmedi hem sabah daha iyu oluyor
MssKrks Minnak_annesi34 Benide akşama kadar beklemek tedirgin ediyor açıkçası zaman nasıl geçecek düşünemiyorum 😊
bir_pasa_annesi MssKrks sabah daha iyi cnm hem stres olmazsın hemde bebişinle akşama kadar iyi vakit gecirir ve en önemlisi sabah erken taburcu olursun 😏
MssKrks Degisken Gece nasıl geçti peki ayağa kaldırmaları bebişe alışmak ? Bir de kaç saat aç kaldınız