Kızlar bebeklerinize hangi ürünleri kullanıyorsunuz veya kullanacaksiniz ben dalin düşünüyorum çamaşır deterjanı, yumuşatıcısi, bebek yağı , ıslak mendilini acaba iyi olur Miki fikirlerinizi almak isterim.
Bakım ürünleri
Emine_135 ben bebek yağı bebek şampuanı bebek losyonu bebek ıslak mendili Eyüp Sabri Tunçer in Zeytinyağı bakım çantasını aldım
şampuan baby me yenidoğan şampuanı
deterjan baby me sıvı deterjan aldım canım
dalin hakkında cok iyi yorumlar duymadım içerk anlamında
Deleted5544 mustelanin ürünleri nasıl ki acaba
Emine_135 çok iyiymis içeriği tamamen temiz ama çok pahalı geldi almadım
eğer kullanacaklarım alerji yaparsa mecbur alıcam tabi
- Düzenlendi
Emine_135 Bakım ürünlerinin hepsini mustela aldım, ıslak mendil de prima pure ,bebek deterjanı ve yumuşatıcısı uni baby
Deletedmom264 deterjan olarak duru doğal sabunu iyi olur miki
Emine_135 bir tane mustela pişik kremi,1 tane mustela şampuan,1 tane incia pişik kremi,1 tane baby me köpük şampuan aldım.Bunları çift almamın sebebi hangisi yararsa bebeğe diye düşündüm.İlk zamanlar kullanmak için temizleme pamuğu aldım ama sonraları kullanmak için de sleepynin Yenidoğan ıslak mendilini aldım.Losyon vs almadım zeytinyağının iyi geldiğini söyledi bir ebe arkadaş.İhtiyaç olursa onu da mustela alırım sanırım.Hayirla kullanmak İnşallah herkese nasip olur🤲
Emine_135 Duruyu kullanan çok duydum, ama içeriğini bilmiyorum canım bence araştırmalısın 🌸
Emine_135 çamaşır deterjanı İncia aldım canım memnun kaldım lekeleri çıkarıyor
yumuşatıcı parfüm içerdiği için almadım.
Bebek yağı ve vücut losyonu yine İncia aldım
ıslak mendil sleepy yeni doğan aldım. Hepsinin içeriği temiz olduğu için tercih ettim. Biraz pimpirikliyim bu konularda. Umarım yardımcı olabilmişimdir 🙏🏻☺️
Farmasinin ürünlerini çok önerdiler oyuzden onun sampuanıni yağını fln aldım
Emine_135 yumuşatıcı ve deterjan uni baby aldım. Islak mendil başta promum sonra da devam etmek için uni baby aldım. Losyon ve bebek yağını cansız baby diye okunanı aldım. Losyon bedtime serisi
Emine_135 Dalin yigenimde alerji yaptı hep yüzü yara oldu bebeğin. Doktor önerisi ile Sebamed kullanmaya başladı ablam. Çocuk onun sayesinde banyoyu sevdi. Bende hiç riske atmadan direk Sebamed alacağım. Biraz pahalı ama bayağı gidiyormuş
Emine_135 Bübchen
Emine_135 mustela şu an içeriği en temiz ürünlerden biri. Şampuanı vücut jeli yağı…