Merhaba herkese mide bulantısı yasıyormusunuz neler yapıyorsunuz kaçıncı aydasınız?
Mide bulantısı
Hacerh Ben 17 haftadayim ikinci hamileliğim çok kotuyum suan bile açım yedigimi bu saatlerde atiyorum kendi yemegimi yiyemiyorum koku hassasiyeti aşırı var sabahlari da kusma var 😑 aci kusma insallah su gunler kolay biter
Hacerh Allah kolaylık versin inşallah uzun sürmez.bulanti için bana haşlanmış patates iyi geliyordu.yanma vs olursa da gaviscon şurup baya yatistiriyo haberin olsun👍🏻
Balannesiiii1 bnde oyleydım canım prılam dıye bulantı hapı var gece yatmadan 2 tane atıyorsun cok ıyı geliyor kesın yazdır al ondan
Fatmanurkor94 Ay mahvoldum ekmek arasi yiyip uyucam o kadar kotu yasayan bilir sagolun doktoruma bildirecem
Balannesiiii1 cok zor oluyor aksam kusardım bogazım acırdı yemege korkardım ac ac uyurdum ama sımdı cok ıyı oldu ama hala bu saatlerde ılacın etkısı gecınce bulantım oluyor bnce fırsatınız varsa saglık ocagında bile yazdırabılırsınız cıddı faydası var
Çok teşekkür ederim bendede sürekli bişey yiyip bastırma ihtiyacı oluyor bulantıyı su bile midemi kaldırıyor
Hacerh 5+3 henüz hiç bi belirtim yok sanırım daha çok erken :/