Meriwa Hacerh hiç olmadı canm ama bulantın varsa doktoruna bildir ki ilaç başlar ona göre rahat edersin biraz
Balannesiiii1 Hacerh Ben 17 haftadayim ikinci hamileliğim çok kotuyum suan bile açım yedigimi bu saatlerde atiyorum kendi yemegimi yiyemiyorum koku hassasiyeti aşırı var sabahlari da kusma var 😑 aci kusma insallah su gunler kolay biter
Marshmallow Hacerh Allah kolaylık versin inşallah uzun sürmez.bulanti için bana haşlanmış patates iyi geliyordu.yanma vs olursa da gaviscon şurup baya yatistiriyo haberin olsun👍🏻
Iimran Hacerh merhaba 6-7 ay kustum bende hamileliğimde doktor ilaç vermişti öyle rahatladım kilo vermeye başlamıştım çünkü
Fatmanurkor94 Balannesiiii1 bnde oyleydım canım prılam dıye bulantı hapı var gece yatmadan 2 tane atıyorsun cok ıyı geliyor kesın yazdır al ondan
Balannesiiii1 Fatmanurkor94 Ay mahvoldum ekmek arasi yiyip uyucam o kadar kotu yasayan bilir sagolun doktoruma bildirecem
Fatmanurkor94 Balannesiiii1 cok zor oluyor aksam kusardım bogazım acırdı yemege korkardım ac ac uyurdum ama sımdı cok ıyı oldu ama hala bu saatlerde ılacın etkısı gecınce bulantım oluyor bnce fırsatınız varsa saglık ocagında bile yazdırabılırsınız cıddı faydası var
Hacerh Çok teşekkür ederim bendede sürekli bişey yiyip bastırma ihtiyacı oluyor bulantıyı su bile midemi kaldırıyor