HappyMom Canımız annelerimiz, Forum ve uygulama hakkında yaşadığınız sorunlar varsa, sorularınızı moderatör annelerimizin cevaplaması için bu postun altında sorabilirsiniz. 🥰
Mommy006 HappyMom meyve büyüklükleri kirazdan yeşil limona 1 günsonra incire dönüo büyüklüklerde yanlıslık oluo hep
kedilervekaranfil HappyMom Merhabalar. Başka siteden link yapıştırılan değil de direkt buraya galeriden fotoğraf seçme özelliği gelse keşke. Fotoğraf yüklerken sorun olmuyor da çoğu kullanıcı link olarak bırakıyor, onları tek tek açmak pek hoş olmuyor 🌼
1994ozg HappyMom ekranda gezerken bi başlığa girecekken bi anda sayfa değişiyor her başlıktan alt alta 3er 5er çıkıyor, bi başlığı bidaha bulmak çok zorlaşıyor dolayısıyla bayağı bi sorun var . uygulama da telefonda güncel ve aynı reklam üst üste 2 3 kez çıkıyor tam bişeylere tıklarken🤷♀️
Nesrin54 HappyMom bazen gönderim gorunse de yorum gelebilse de postun en basında ismim “silindi” olarak gorunuyor. Neden acaba?
NaimeYilmaz turunculuanne Merhaba, 🌺Öncelikle ios kullanıyorsanız son yazılım güncellemesini yapmanız gerekmektedir. 🌺Kırpma ekranı açılıyor ama hata veriyorsa boyutu küçültmeniz, daha fazla kırpmanız gerekmektedir. 🌺Bunları deniyor ve hala olmuyorsa adıma tıklayarak profilime giriş yapınız. Sağ üst köşeye tıklayarak özel mesajlaşma başlatınız. imgyukle.com sitesinden yüklediğiniz fotoğrafın linkini iletebilirsiniz. 🌺Yükleme yapmak istemezseniz kullanıcı adınızla birlikte biz@mutluanneleriz.com e-posta adresine mail atabilirsiniz.
Melikecihan NaimeYilmaz normalde başka gebelik programını kullanıyorum bide burayı duydum kullanmak istedim
mrvky34 Hesabi istedigimizde silme ozelligi gelmeli. Yazdigimiz yorumu bir kac gun sonra silebilmeliyiz. Bazen sinirle tartisma vs oluyor. O yorum orda kaliyor. Kendi adima rahatsiz oluyorum olay bitince. Kullanici adi duzenleme vs hepsi uygulamada olmali. (Mail filan ugrasmadan) Onun disinda on numara bes yildiz. Devamke 🌸❣
NaimeYilmaz mrvky34 Sorularınıza cevap bulacağınız linki iletiyorum.🌺 https://forum.mutluanneleriz.com/d/347692-s-k-sorulan-sorular-ve-cevaplar
Cicilibicili pinar_o_d doğum hikayenizdeki isminiz silinmedi, bazen silindi şeklinde hata veriyor ama aslında isminiz duruyor annemiz💕 Linki inceleyebilirsiniz. https://forum.mutluanneleriz.com/d/420041-yorumum-silindi-olarak-g-r-l-yor
Cicilibicili Prensesannesi96 Kullanıcı adı değişikliliği için olan ve olmasını istediğiniz kullanıcı adıyla birlikte Biz@mutluanneleriz.com maıl atınız. Talebiniz değerlendirilecektir.💜
NaimeYilmaz 1994ozg Yeniler kısmında forum keşfi yaparsanız çift post sorununu yaşamayacaksınız. Cihazınız ios ise sol yukarıda bulunan ok işaretine, android ise cihazınızda bulunan ok işaretine tıklayarak geri giderseniz kaldığınız yerden devam edebilirsiniz. Deneyerek dönüş sağlar mısınız?🥰
HacerK NaimeYilmaz aynı sorunu ben de yaşıyorum. Dediğinizi yaptım. Alt sayfalara inip yeni postlar açıldıkça aynı postlar tekrar ediyor