Ayse41 Deleted5544 inşallah hakkında en hayırlısı olur ola ki sezeryan olursan da hemen toparlanırsın inşAllah canım 🥰
Okyanusta_bi_anne Ayse41 bende denemedim zaten pek hoşlanmıyorum 😂 napim nazlı kızı oturdum bekliyorum
Sedaerdem Ayse41 hiç sorma ya benimde kız. Çevremdekiler kızlar erken gelir diyorlar ama bizde birşey yok heralde keyifleri yerinde yerlerini beğenmişler 😄😄
Belmaaa Ayse41 biraZdan 39+3 olucaz sadece yürüyüş önerdi günlük 1 saate yakın yürüyüp merdivenleri kullanıyorum bu kadar ilişkiden korkuyorum bir şey demediği için
Nur-- Ayse41 hayır oturduğum yerden kalkarken falan birden sanci giriyor zorlaniyorum yürürken yada birden giriyor kalıyorum 2 gündür yaşıyorum bunu da 🤷♀️
nesibeee03 Bende 39+5im ve şuan sancılarım var doktora gidip gitmemekte kararsızın sadece adet ağrısı gibi oluyor su yada nişan yok 🙄💕hepimiz kazasızca kucağımıza alalım
Rumis Kızlar bende 40+1 im belim ağrıyor onun dışında sabah peceteye iki üç damla kan geldi akşam randevum var doktora nişan olsaydı bari 😬😂
Eymi Ayse41 bende 39+2 bugün kontrolüm var bebiş kilosu biraz fazla bekletmek istemiyor doktor ama ben beklemek istiyorum hakkimızda hayırlısı bugün ilk defa karnım taş GB sertleşti acaba dedim bir şey mi olacak ama ses yok 🐣
Sedaerdem Lfsfn rabbim hayırlısıyla dogmanızı ve yavrularımızı kucağımiza almayı nasip etsin. Doğum yapam olursa haber etsin😄😍
Mili Çokta takmayın rahat olun Zamanı vardır elbet hakkımızda hayırlısı:) Doğumu başlatan göğüs ucu masajını da deneyin derim
Lfsfn Sedaerdem bugün kontrole girrim 1 cm açıklık varmış perşembe yine çağırdı en geç salıya kadar doğum yaparsın dedi. Galiba sancım filan gelmezse suni verecekler. İnşallah kendi sancılarım gelir. Şu anda ne nişan var ne sw suyım geldi. Mevlam hepimizin yardımcısı olsun.