Ayse41 Kızlar 39+5 günlük hamileyim sancım yok nişanım veya suyumda gelmedi 😟henüz alttan muayene etmedi doktorum bu hafta olucam inşAllah açıklığım vardır Doktorum son haftalarda ilişki önerdiğini bol yürüyüş ve sıcak duş önerdiğini top üzerinde zıplama pilates gibi şeyler önerdi ben ayrıyetten hurma da tüketmeye çalışıyorum sizde durumlar nedir ? Doktorunuz neler önerdi yada nelerin faydasını gördünüz görüyorsunuz bilgi alışverişi yapalım 🥰😄
Aysema Ayse41 39+6 hiçbir belirti yok. Salı günü kontrolüm var. Doktorum en etkilisi yürüyüş dedi yürüyorum ama faydasiz gibi bilemedim 😖
Miranmiray Ayse41. 37.haftadan beri 1cm açılmam var bugün 39 haftalık oldum ama hiç bir belirtim yok🤦♀️
sehuuss1_ Ayse41 39+1 ben de ayni sekilim her lavaboya gidişimde nişanım gelmis mi diye bakiyorum cevremdekiler 2 3 gune dogurursun karnin inmiş diyorlar ayrıca randevu almaya kalktim ve doktorum izinliymiş bu hafta 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Deleted5544 39+2 gelen giden yok ne açılma ne kanala inme hiçbiri olmadı cumaya kadar bekliyoruz yoksa sezeryan olucam cuma günü doktorumun önerisi squat, hurma yemek ve ilişki ama ben fayda göremedim hiç birinden 😂😂
Ayse41 M_M bebeğinizin kilosunu biliyor musunuz benimde doktorum gelmediği takdirde 41 e kadar bekleriz dedi ama kilolu bi bebek olucakmış ve doğuramıcakmışım gibi hissediyorum ben
Ayse41 M_M tarçın kaynatıp içip ertesi gün sancısı tutanı duydum ben içemiyorum ama belki saba faydası olur canım
Junemother Haziran annelerinin kaderi bu herhalde ne yaptıysam gelmek bilmiyor ilişki yürüyüş hurma pilates topu 😀nazlı kızım 39+3 bu akşam 39+4 olucak olmazsa perşembe suni verilcek inşallah suniye gerek kalmaz 😞 herkese sağlıklı doğumlar diliyorum 🤲🤲
Ayse41 Junemother inşallah gerek kalmaz canım tarçın suyu kaynatıp içeni ve ertesi gün doğuma gideni duydum ben içemiyorum ana belki faydası olur sana 😄 Junemother
Bera07 Ayse41 39+5im bende 12den sonra 39+6 olcaz 🥰🥰 1 cm açılma dışında tık yok bebeğim artık gelsin istiyorum ❤️❤️❤️
Deleted5544 Ayse41 yok canım hem kanala girmediği icin doktorum çok önermedi hem ben baştan beri sezeryan istiyodum hemde aşılamayla hamile kaldım daha fazla bekleyip riske atmak istemiyorum ☺️
Ayse41 Deleted5544 inşallah hakkında en hayırlısı olur ola ki sezeryan olursan da hemen toparlanırsın inşAllah canım 🥰
Sedaerdem Ayse41 39+2 ama ne gelen var ne giden yürüyüş yapıyorum hurma yiyorum bakalım ne zaman gelecek minik kız 😄😍
Ayse41 Sedaerdem benim de kızım pek nazlı çıktı kız bebişleri erken gelir tezini çürütüyoruz resmen 😂
Nur-- Ayse41 hayır oturduğum yerden kalkarken falan birden sanci giriyor zorlaniyorum yürürken yada birden giriyor kalıyorum 2 gündür yaşıyorum bunu da 🤷♀️
Sedaerdem Ayse41 hiç sorma ya benimde kız. Çevremdekiler kızlar erken gelir diyorlar ama bizde birşey yok heralde keyifleri yerinde yerlerini beğenmişler 😄😄
Okyanusta_bi_anne Bende 39+1 deyim tık yok ara ara gelen sancılar dışında 😁 cuma günü günüm doluyor gelmezse bana da suni sancı verilecek . Doktorum adaçayı rezene iç dedi yürüyüş yap merdiven inip çık hurma tüket dedi