miskiamber Tstnptt anladım canım bende iki hafta sonra gitcem normalde de şafak beye gidiyıruz bende sorduğum da 400 civarı demişti sen hep ona mı gidiyorsun sadece ayrıntılı ultrason için mi gittin
tugce67-67 Sibel0 ben 600 e yaptırdım 6 ay önce şuan 650-700 diyorlardı istanbul avrupa yakası altan cebeci ye gittim
Aknkbr Prm112 evet ilgili Bi dr bebeğim ters döndü baya uğraştı beklesi hızlıca yürttü dönsün diye Sadece 2 fotoğraf verdi burda okuyorum daha çok foto verenler var ama olsun bebişlerimiz sağlıklı olsunlarda 😊
tugce67-67 Busraa_ZT canim perinatolog ve radyolog yapıyor o yüzden fiyat farklı oluyor.ama işin ehli perinatalog zaten.bir kere yaptırılıyor iyi bi doktor seçin derim.ben istanbulda altan cebeciye yaptırdım
Caglab Sibel0 Ankara’da Eyüp Ekici’ye gidicem 18inde.500 TL fiyatı. Ama herkesin önerdiği bir doktor.
bbkahya Bende 29 haziranda istanbul gop kadın aile sağlığı merkezinde yaptırıcam gop medikal parktaki perinatolog doç dr ali ekiz yapıcak çok iyi bi doktormuş öyle söylüyorlar 550 tl fiyatı var