Mihrimah41 _2prensesannesi_ ama korkmayın nişan gelince doğum hemen başlamıyor ki acillik bi durum olacağını zannetmiyorum. Sancınız ya da suyunuz gelince acil gitmelisiniz
_2prensesannesi_ Mihrimah41 gidecegim hastane bir buçuk saat uzaklikta zaten suan gidemem ama sancı falan olursa gitmeyi düşünüyorum suan sadece kasılmalar var
BusraVeli _2prensesannesi_ Bende şimdi post acacaktim 36+5 günlük hamileyim dün birden sıcak birsey hissettim kanamam oldu sandım tuvalete gittim hemen iç camasirima her zamanki akimtimin renginde beyaz çok az sarı gibi ama çok yoğun parça gibi birşey vardı bende merak ediyorum nişan mı acaba
_2prensesannesi_ BusraVeli normal akıntıdan çok farkli degil mi bende anlayamadim yani ne oldugunu hep pembe nisan olur zannediyorum renksizde olabiliyormus suanlik skntim yok sancim olursa giderim diye dusundum sizinde yoksa bekleyin isterseniz
BusraVeli _2prensesannesi_ 1 saat önce arka afkay açık kasilmam sancım oldu dedim dogurcam galiba ama sonra kesildi biraz da erken mi acaba diye de korkuyorum aslında
BusraVeli Gencos Aynı dert bende de var kanaman olmadığı sürece suyun gelmediği sürece ve aşırı sancin olmadığı sürece gelme dediler 😔
_2prensesannesi_ BusraVeli sizin yine haftaniz iyi ama benimki icin biraz erken tabiki.ne kadar dursalar bebisler için iyi ama suan dogum olsun bile bir sknti olma sanirim kizimi 37 de doğurmuştur hic bi skntisi yoktu sukur
BusraVeli _2prensesannesi_ Erken gelsin de istiyorum tabi çok heyecanlıyım ama korkuda var daha önce 3 düşük yaptım
_2prensesannesi_ BusraVeli anladim canim tabi heyecan cok fazla oluyor korkuyla karisik zamaninda saglicakla al bebisini kucagina 😍
Edahmet29 _2prensesannesi_ yok canım korkma sonuçta bebek büyüdü yeri daraldı benim nisanimdan 4 veya 5 gün sonra sanırım doğum oldu tam hatırlayamıyorum şuan
_2prensesannesi_ Edahmet29 anladim canim suanlik bende birsey yok belkide nisan degildi o bilemiyorum ki bekliycem artik tesekkur ederim cevap verdigin icin 😊