_2prensesannesi_ 34+5 haftalığına wcde koyu jole gibi şeffaf akıntı geldi renksiz nişan illa pembe yada kirmizimi olmali googleden baktim ama rengi önemli değildir diyor 🤷🏻🤔
Deletedmom92 _2prensesannesi_ Söylediğiniz gibide nişan gelebiliyo kardesim 🌺 İlla pembe yada kırmızı olmuyo 🌺
Edahmet29 _2prensesannesi_ benimkide sarımsı sumuksuydu kanlı veya pembemsi olmasına gerek yoktur canim
BusraVeli _2prensesannesi_ Bende şimdi post acacaktim 36+5 günlük hamileyim dün birden sıcak birsey hissettim kanamam oldu sandım tuvalete gittim hemen iç camasirima her zamanki akimtimin renginde beyaz çok az sarı gibi ama çok yoğun parça gibi birşey vardı bende merak ediyorum nişan mı acaba
_2prensesannesi_ Deletedmom92 Gerçekten mi 🤯 acaba nisanmiydi herzamanki akintilardan çok farklıydı 🤷🏻
_2prensesannesi_ Yildizim benimkide şeffaf sümüksuydu gercekten nisan mi acaba miktarı ne kadar oluyor peki benim ikinci gebeliğim ama ilkinde nisan falan gelmediği icin bilmiyorum 🤷🏻
Yildizim Fatma2323 avuç içim kadar vardı. Bir de nişan tek seferde gelmeyebiliyor. Birkaç sefer gelebiliyor
_2prensesannesi_ Fatma2323 boyutunu bende merak ettim benim normal orta büyüklükteydi ama uc dort gun once yine geldi acaba parca parcami.geliyor
Fatma2323 _2prensesannesi_ çünkü bende de dün sari sümüksü bisey geldi ama küçüktü emin olamadım burda görünce emin olmak istedim
_2prensesannesi_ Edahmet29 peki nisan geldikten sonra dogum ne zaman oldu nisandan sonra sanciniz falan oldumu benim suan sancim yok ama bebek cok asagida baski yapiyor hissediyorum ve baya kasildi sabahdan beri oyle cokda kimildamiyor gitsem mi acile acaba yoksa kendi kendimimi korkutuyorum anlamadim 🤦🏻
Edahmet29 _2prensesannesi_ yok canım korkma sonuçta bebek büyüdü yeri daraldı benim nisanimdan 4 veya 5 gün sonra sanırım doğum oldu tam hatırlayamıyorum şuan
Gencos Benimde dün gece geldi şeffaf sümüksü 36+6 deyim ben ama emin olamadım çok hafif böyle adet sancısı gibi bel ağrım var bazen geçiyor bazen geri geliyor onun dışında her hangi bi belirti yok 1 cm açıklığım var acaba başlamış olabilir mi 😑
_2prensesannesi_ Gencos acikliginizda varmis sizin bi doktora görünün bence sagsaglim alin kucaginiza inşallah 🙏🏻
AoLrPen O sarı sümüksü akıntı bende de oluyor ama ben daha 27 haftalığım ve bir süredir böyle akıntım oluyor özellikle de afedersiniz büyük abdeste sıkıştığımda yoğun oluyor normal değil mi sizce
_2prensesannesi_ AoLrPen enfeksiyon olabilir belki ama yinere anlarsin bence benimde enfeksiyondan akintim oluyordu ama bugun gelen cok cok farklıydı 🤷🏻
Gencos _2prensesannesi_ kötü olan şey yurt dışındayım ve doktorlar açık bişey olmadığı sürece gelmeyin diyor mecburen beklicem 🤭 amin hepimiz inşallah😍🥰
Mihrimah41 _2prensesannesi_ ama korkmayın nişan gelince doğum hemen başlamıyor ki acillik bi durum olacağını zannetmiyorum. Sancınız ya da suyunuz gelince acil gitmelisiniz
BusraVeli Gencos Aynı dert bende de var kanaman olmadığı sürece suyun gelmediği sürece ve aşırı sancin olmadığı sürece gelme dediler 😔