Umudum_ evet ama konforlu bir doğum yaşamanızı da sağlıyor bence mesela en basiti epizyotomi yapılırken dikiş iniz atılırken ekstra lokal anestezi yapılıyor. Ya da epiduralli bir doğumda hastane ilaçtan kaçmıyor mesela ben epizyotomi ile ilgili neşe hanıma kesi atılırken uyuşturuyormusunuz diye sorduğumda gerek kalmıyor epidural uyusukluğu yetiyor demişti. Okuduğum yorumlarda kadınlar kesiyide dikişide hissettiklerini yazanlar olmuş epidural olsa bile. Dün de kendi doktoruma sordum epizyotomi den korktuğumu söyledim bana verdiği cevap korkmana hiç gerek yok ekstra lokal anestezi yapılıyor zaten kesmeden önce o olmadan olmaz oldu. Ya da ben acil sezeryana dönüş olsa genel anestezili düşünüyordum beni spinal anesteziye ikna etti verdiği cevapla. Sen sadece stres yapma zaten spinal olduğunda spinal epidural aynı anda uyguluyoruz kesin olarak uyuşmuş oluyorsun dedi beni çok rahatlattı. Yani 2500 tl yerine belki 6000 tl veriyoruz ama emin ellerde olduğumuzu bilerek bir doğuma gidiyoruz özel ilgi görüyoruz ve normal doğurabilecekken kendisi yoğun diye sezeryana dönmeye çalışmayan uzman doktorla kafanız rahat oluyor. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun güzel ve rahat doğumlarınız olsun insallah 🥰