enfla Minigimm78 bende kimseye söylemedim zaten stresı var bide millete dert anlatamam yani Allaha emanet
Nur1126 Minigimm12 biraz zamana bırak 30 haftadan sonra büyük ihtimal küçülür hamileliğini zehir etme ve sakın sitres yapma
Arya90 Gittim kzlar kuculmus degerimiz cok sukur 🙏yani artmamis bi taraf ayni sayilir 9-10-11 araliklarinda,diger taraf 6 ya dusmus.İnsallah hepimzde bebklermizi saglkla kucagmza alacagiz.bizim haftalarmzda artk tam net belli olmazmis olcumler bebek pozisyonunda dolayi.Ama artmamasi guzel biseymis.kafasi hala 3 hafta onde ama karin cevreside 3 hafta onde insallah hayirli dogumlarimiz olur @enfla @Minigimm78
enfla Arya90 ay çok sevındm bnde pazartezi gideceğim Allahın ıznıyle inşallah bnde guzel haberlerle dönerim. hepınıze dua edıyorum inşallah hepımız saglıkla kucagımıza alacağız 🤲🏻🤲🏻🤲🏻♥️
Minigimm78 Arya90 Maşallah canım çok sevindim kafanın önde olması genelde olan bişey bence ya doktorlar önemsemiyor onu fazla
Mayisbali Arya90 canım bu değer ne değeri benimde doktor su toplanmış falan demedi ama bir şey sınırda ama sıkıntı yok dedi neyi dedi tam anlamayamadim siz diyince korktum
Arya90 Yaa insallah birbmze dua etmeye hep devam edelim olurmu🤲🙏dualarimzla tum bebekler iyi olsun,hastalar iyilessin,dogmamis olanlar saglikla gelsin..pazartesi guzel haber bekliyoruz 🙏ben bugun 33+6 yim nst ye girdim enfla
enfla Arya90 bnde gırcm gttıgmde evet en guzel dua kulun önce kula ettıgı duaymıs ınsaallah Rabbım hayırla sağlıkla kucagımıza almayı nasıpt etsn az kaldı bakalım oyle dıe diye bak kac hafta geçti çok sükür 🤲🏻🤲🏻
Arya90 Minigimm78 cok saol canmm aunen ole seninle benm ayni giduyor suan olcum kfa boylari falan bakalim saglikla gelcekler ionsaah hepsde🙏🥰
Cimen_bebek Cepni Merhaba postu simdi gordum biraz geç ancak sormak istedim. Bende 17.haftamda gttigimde bebegimin beyninde kist var dedi doktor. Sivi toplama falan demedi yalniz sadece kist ama gecer bu merak etmeyin uzulcek birsey degil dedi. Yinede cok uzuluyorum suan. 2 haftaya detayliya giricem bende. Burdan post acmak istemedim kötu seyler duyarim diye ve suan sizin yorumunuz denk geldi aynisini yasayan varmi diye dusunurken. Bu durum gecici degilmi bilginiz varsa yazarsaniz sevinirim.
Cepni Cimen_bebek merhaba endişeniz anlayabiliyorum biz detaylı ya girene kadar uyku uyuyamamıştık ama merak etmeyin korepleksus kisti ise zamanla geçiyo bebişim şimdi 7 aylık oldu ve çok şükür sağlıklı doğdu rabbim sizinde kucağınıza sağlıkla almayı nasip etsin inşallah 💙🙏
enfla Minigimm78 cnm sen fetal mr cekılmısmıydın? sımdı bugun doktor bana oyle yapınca bı sogudum arastrmadan bılıomusun cektrsemıydım fetal mr acaba gerek yok sıvı artmadı doguncada bakılır dedı tamam demıstm
enfla arkadaslar gıttım doktora 8 mm olctu dogum pozısyonunda donmus dıer tarafı gormedı aynı heralde yıne cok sukur artıs olmamıs boyle devam edıcez dedı
Arya90 enfla bende sana yazaxaktim canm cok sevindim ya aynen benm diger takrfida cok zor gormsutu baya ugrssti etti oyle gordu dogum poz.artk belli olmuyor benimkinin yuzu bike gorunmedi sen gordunmu:) cok sukur dualarmiz kabul oluyor