Arya90 enfla [](https://)https://www.google.com.tr/search?q=bpd+de%C4%9Ferleri&prmd=nisv&sxsrf=ALeKk02njJ1WQ8DZyIOa9xGsBXM-wmN0bw:1615327192338&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwiH1PrbmqTvAhVGXBoKHbO9BtIQ_AUoAnoECAYQAg&biw=360&bih=623&dpr=3#imgrc=EvwAen4ZnBLxjM
enfla Arya90 anladım o zaman bpd ye gore bakıolar eger dogum haftasına gore sapma cok varsa hc ıle saglamasını yapıolar bpd daha önmlı o zaman gercı bana sorsan hepsı onmlı. 😅 bnde bu tanloya bakıom hep genelde ortadan gıdıos bakalım baznde alt sınır bazende orta cıkıo Saglıkla dogsunlarda normalı sezeryaı gectm artık
Bus61 Nur1126 benim kardeşimin hem beyinde hem göbekte zehirli su vardı. Göbeği şişiyor du. Az bide dowm sedromluydu çok yaşamadı üç ay dayandı nedeni annemin hamile kalmadan önce ilaç kullanmasiymis özürlü sperm döllenmiş sonradan ogrendiler canınızı skmayin şimdi tıp çok ilerledi o zmnlar çok bişey yapmadılar bizimkine 😟
Nur1126 Bus61 ben doğum yaptım sağlıklı bir bebeğim var çok şükür allahım kimseyi yarı yolda bırakmasın
enfla Arya90 sezeryandan sonra normal dogurabılıyorsun o zamanda ıstedm ama olmadı dogal olan her zaman daha ıyıdır ne biliyim 😅 ama kul kuruyor kader gülüyor görecez saglıklı olsunda 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
enfla Nur1126 bak sen şuna yaa 😅 Allahım ne değişik birşeyyy hareketlerı çok kısıtlı uyuyor mu anlamadım ağar ağar böyle içten içten pazartesi doktora gideceğim bakalım hayrlı mutlu haberlerle çıkarım inşallahh
Minigimm12 Nur1126 25 haftalık canım bir doktor takibe gerek yok normal dedi başka bir hastanede de takipliydik oradai 9 buçuk ölçüyorum takip yapılmalı dedi 25 Mart’ta tekrar detayliya giricem
Nur1126 Minigimm12 biraz zamana bırak 30 haftadan sonra büyük ihtimal küçülür hamileliğini zehir etme ve sakın sitres yapma
Minigimm78 Kızlar kontrolden geldim benim yine 11 mm çıktı doktor büyüme olmamış en azından dedi bilmiyorum ama artık küçülmesi lazım değil mi yarın 33 haftalık olacağım ama genişleme yada su toplanması falan yok bu haftadan sonra büyüme falan olmaz değil mi 😔
enfla Minigimm78 insaallah olmaz Allahın ıznıyle canım zaten en önemlisi ilerlememesi dogum zamanı daha az ölculur genelde zaten oyle oluyor kımle konussam artık az vaktımız kaldı gonlunu ferah tut. kafa capı fılan nasıl gelısımı
Minigimm78 enfla inşallah canım gelişimi normal ama kafası 3 hafta önde gösteriyor doktorum bunu dert etmedi yapısal dedi ventriküle bağlamadı önde olmasını
enfla Minigimm78 aynen yapısaldır cunku bu mm de kı sıvı oyle bı olcum verecek kadar ılerı degıl. gönlunu ferah tut 😘 Allahın ıznıyle saglıkla kucagımıza alacagız ınsaallah🥰
Minigimm78 enfla inşallah canım etrafımdakiler soruyor ne dedi doktor bebek nasıl diye kimseye bişey demiyorum bir de milletin şaşırıp telaşlı sorularını çekmemek için herşey yolunda şükür diyip geçiştiriyorum
Arya90 Minigimm78 benmde ole canm u hafta kafa onden dr yapisal ve irilik diyor olcumle bagdastirmyr yarnda ben gdcm bakalm kac olms degermz
enfla Minigimm78 bende kimseye söylemedim zaten stresı var bide millete dert anlatamam yani Allaha emanet