Minigimm12 Nur1126 şükurler olsun bir taraf 6.8 diğer taraf 8 mm ölçüldü doktor herşeyi normal görüyor dedi rabbim evlatlarimizi sağlık versin
Minigimm78 Maşallah kızlar bana da dua edin ayın 11 inde tekrar randevum var bizimki de küçülmüş olsun 🤲🏻🤲🏻
enfla Minigimm78 ınsaallah cnm bnmde 13 unde var peş peşe guzel haberlerı verırız ınsaallah 6-5 fılan olur baskada sıkıntı olmaz mıs gıbı şölen tandında çıkarız doktorun yanından 🥰🤲🏻
Nur1126 Arya90 ilk doğduktan sonra 5. Günde muayeneye gittik ölçümler güzel geçti bir daha ölçtürmedim salgın bitince bir daha ölçtürürüm ama gelişimi şuan güzel ilerliyor kafasının büyümesi çok önemli oda olması gereken sınırların içinde buda herşey yolunda olduğunu gösteriyor allahıma şükürler olsun
momsboys Nur1126 canım haber etcem demiştim sana 6,5 mm di 9,9 mm olmus ne yazıkki. ama eşlik eden başka bir komplikasyon yok bilmiyorum moralim cok bozuldu bir umut genişleme durmustur diye düşünmüştüm
Nur1126 momsboys bak bizimde 8 mm den 13 mm s kadar yükseldi sonra geri düştü moralini bozma lütfen son durum nedir
merviskoooo Nur1126 ilk başta okuyunca sorunuz yeni sandim nasil üzüldüm simdi farkettim eski post oldugunu cani gönülden diyorum sağlıklı olmasina cok sevindim bundan sonra da rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah size🌸
Minigimm12 Nur1126 kafayı yemek üzereyim başka bir doktora gittik 2 taraf takip etsin diye orasıda 9 buçuk ölçüyorum sınırda dedi
Nur1126 Minigimm12 çok pardon çocukla uğraşmaktan aklımda tutamıyorum kaç haftalıktı bebeğin ? İlerleyen haftaşarda mm ler düşüyor