Minigimm12 Nur1126 22 haftalik olduk ama peki bu ölçümü yapabilmek için detayliya girmem mi gerekiyor sürekli yoksa şuan gitsem ölçümü yaparlar mı
Arya90 Nur1126 7 ye 9 olcti canmm sen demstin 30 dan sora dusecek die cok sukur dualara devam edelm olrmi ama:( tum bebekelrmzn dussun insallah artmasin
Nur1126 Arya90 çok sevindim çok stres yapma artık güzelce alışverişini bitir kötü birşey düşünme gelirsede allahtan gelmezsede allahtan tevekkül etmekten başka yapacağımız birşey yok allahım tüm bebeklerin çocukların sağlığına kavuştursun
Minigimm12 Nur1126 kafayı yemek üzereyim başka bir doktora gittik 2 taraf takip etsin diye orasıda 9 buçuk ölçüyorum sınırda dedi
Guneyinannesi1 Nures merhaba bende 31 aralikta kistik hidroma hidrops ve cilt altı ödem vardı kürtaj oldum
Arya90 Guneyinannesi1 cok uzuldum.. ☹️Allah sabr versin dayanma gucu versin melek olmustur insallah kardeşi olunca saglikla dunyaya gelir🙏🙏
enfla sımdı bır bayanla konustum onun da en yuksek 12 ye cıkmıs dogumdan sonra 8 ölculmus. doktoruda 15 ın altını cok kaale almıyoruz demıs bılgınıze kızlar. ınsaallah hepıımız saglıkla kucaklarımıza alırız🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻 sızede solıyım dedm ıcınz bıraz daha rahat etsn dıe 🤗
momsboys Nur1126 benim bizzat kendimde var 29 yasındayım 6 yıl önce mr çektirdim beyinde su toplaması var dediler magasisterna magna diye bebekken oluyor genelde kalıyor dediler hiçte bir zararı olmadı bugune kadar büyümüyor mus genelde
Nur1126 momsboys böyle sizin gibi çok insan var yeni öğrenen ya da öğrenmemiş bir sıkıntısı olmayan inşallah burdaki hamile anneler sizin bu mesajınızı görürde umut olursunuz böyle zamanlarda bir kişiden 1 olumlu laf duymak çok iyi geliyor ☺️ Bu arada benimde bir tanıdığımda aynı sizin gibi öğreniyor o kadının da bir sıkıntısı yok
momsboys Nur1126 evet annemde 29 yıl önce ayrıntılı ultrason yaptırsaydı tüm hamileliği kötü endişeli gececekti. benim bebeğimdede bagırsak genişlemesi cıktı ilk gün cok agladım ama daha öncede ikili testte sorun cıktı gen testi yaptırdım temiz cıktı o yüzden sabırka bekliyorum cuma günü genişleme durmusmu yoksa devammı Allahım hepimize sabır versin
Selmakaraduman20 Nur1126 merhaba siz o beyninde su toplanmasından sonra bebeğini doğurdunuz mu? Şuan kuzenimede öyle diyorlarda onunda moralleri çok bozuk çok üzgün ??
Minigimm12 Nur1126 şükurler olsun bir taraf 6.8 diğer taraf 8 mm ölçüldü doktor herşeyi normal görüyor dedi rabbim evlatlarimizi sağlık versin
momsboys Nur1126 canım haber etcem demiştim sana 6,5 mm di 9,9 mm olmus ne yazıkki. ama eşlik eden başka bir komplikasyon yok bilmiyorum moralim cok bozuldu bir umut genişleme durmustur diye düşünmüştüm