Bende 40+3 oldum aynı durumdayım ne nisan ne sancı var kalp atışı normal bekliyorum ama hala gelmeye niyeti yok

Kevserr42 keşke benimde agrim çıkmış olsa yada nişanım gelmiş olsa ama hiç biri yok , umarım hayırlısı olur hepimiz için

M_M bi şekilde doğacaklar ama beklemek çok kötü , geceleri çok zor kan ter içinde uyanıyorum donemiyorum bir önce doğsunlar istiyorum artık :(

Kevserr42 38 +4 hatta doktorm istersm.suni sanci ile dogum yaptirabilcklerini söylemişti bn kabul etmemistim

Kevserr42 yarın belli olcak doktorla bi karar vereceğiz artık büyük ihtimal suni sancı verilecek

Son günlerde zaman gecmiyo gibi sanki sertlesiyo bi yere toplaniyo geceleri uyuyamiyorum artık

Mysbsra hayirlisiyla saglicakla kavusursun insallah bebegine

Mysbsra inşallah bir an önce sağlıkla kucağına alırsın canım 🙏🏻
          bende 39+4 nstde sancım çıkıyor 100lere kadar 1 cm açılma var ama gelen giden yok. 2 güne bir kontrole gidiyorum bakalım.Hemşireler sen nasıl ağrı hissetmiyorsun diyor 🙄 ama tık yok. Günü ve saati var illaki 🤷🏻‍♀️ Hayırlısı olsun hakkımızda 🤲🏼

Dilantpz bana hemşire diyor ki , yanı bu kadar agrin olmaz hiç agrin yok diyor 😂 hakkımızda hayırlısı olsun artık bi şekilde doğacaklar sağ Salim doğsunlar da 🖤🖤