Berra20 sağol canım benim.adetimede 4 gün kaldı. Geçenlerde de bir kaç gün önce rüyamda tontiş bir kız bebeğin bezini degisiyordum ☺️. İnsallah hayırlı haber alirim.

Csnsu ayy ne güzel umut verdin icim içime sığmadı.insallah bende hamile kalırım.adetime 4 gün kaldı💗🤲🤲🤲😘 Allah yavrunu bagislasin size

Ruzgarperisi bende hamileyken görmüştüm cinsiyet daha belli değildi erkek bebek emziriyordum 2 kez gördüm rüyayı ve oglusumu bekliyoruz cnm 😊hayrolsun bakalım💕

Ruzgarperisi bi gün varken adetıme test ypmıştım bn silik falan da değildi cift tı ertesi gün kanamalı günlerim basladı 16 hftaya kdr canım umarım hamılesındır 😍 işh dua edıcem

[silindi], başlığı Rüyada bebek emzirdiğini görmek olarak değiştirdi.

Ruzgarperisi bende gördüm ilk zaman iki üç kere erkek bebek emzirdiğimi herkes kızın olacak dedi baya süre göstermedi cinsiyeti bi baktık erkek olmuş şimdi de erken Doğum olcak diye hissediyorum

Eymen-s bu aralar öyle tarz rüyalar görüyorum. Kız Bebek altı değiştiğimi. Sonra başka bı gün rüyamda emzik Zinciri gördüm böyle yeşilimsi mavimsi renkde. Bı de bugün kız bebeği emzirdigimi gördüm..adetime 4 gün kaldı. Bakalım hayırlısı olur insallah

Ruzgarperisi Ben de aksine emziremediğimi görüyorum. İlk gebelik becermiyorum, süt gelmiyor falan rüyalarımda. Off psikolojiye bak. Rüyamın tersi çıkarsa ne ala

Hamile kalmadan once cok görmüştüm boyle rüyalar. Süt kokusu bile gelirdi burnuma. Uyanırdım bir bakardım kucagım boş cok uzulurdum. Şükür Rabbim nasip etti