Zmelike Gayneforon Decavit Coraspin Progestan Bukadar ilaç icen varmi doguma kadarda icicem galibA. ☹️
Smyy06 Zmelike daha bile fazla kullanıyorum bunlara ek prilam mide bulantısı için,troid hastası oldugum için troid ilacı,multivitamin,magnezyum da kullanıyorum yoeuluyorum bazen valla bir poşet ilaöla gezmekten
Smyy06 Zmelike sadece progestan ve pruloton iğne ilk 3-4 ay kullandım sonra bıraktım onları coaspirin de vam 29+4 üm bu arada
Smyy06 Mom9272 iyi ki prilam var olmasa bu haftalara nasıl perişan gelirdik bilmiyorum. Mide bulantısı 3.-4. ayda gecen şanslı sınıfta değiliz malesef dopuma kadar devam yapacak bişey yok 😊
Dilara_slm Kutu kutu antibiyotik ve fitil kullandım defalarca malesef.. Progestan da kullandım vitaminleri falan zaten saymıyorum ☺️
58Vildan Kolsisin günde 5 tane Salazopryn günde 4 tane Folik asit 1 tane Şuanlık 10 tane bakalım ilk gebeligimde günde 16 ilaçla somşandırmıştım. Oda kan ilacı ve vitamini içmediğim halde 😅 ama maşallahı var oglumun çok şükür
Kbrahrl Mom9272 canımm doktorunla görüştün mü kaçıncı haftada bırakacaksın 🙊 bana 15 gün önceden bıraksan yeter dedi sezaryen olcam da ☺️ Oda yarına denk geliyor çok korkuyorum uykularım kaçıyor 🙄
Pinkyellow Zmelike bak bende bunları kullanıyorum banada doğuma.kadar dendi Magnimore plus Ferrum fort Vinalac D vitamini Omega3 🤦♀️
Wonderanne Zmelike decavit d vitamini prilam maltafor viciumd3 arada antibiyotik de ekleniyor içiyorum malesef ama hiçbir sıkıntı olmadı şimdiye kadar
Tatlisannedilekk Zmelike decavit, devit3, ocean mummy, renni duo, prilam, efermag, maltofer kullanıyorum, yok yok resmen🤭
Minnak16 Zmelike olmaz mı canım korkma zarar verecek birşey olsa doktor zaten vermez. İlk 2 ay bende progestan kullandım 2 aydan sonra onu bıraktırdı doktor ve 3. Aydan itibaren: regenesis max tardyferon coraspin euthryox panadol migren için olan Ve olmazsa olmaz Gaviscon