Zeyyno_ RukiyeOzdmr Çarşıya çok uzak ama Avmye en fazla gideblrsn yakınlık olarak 😂 o yeni yapılan siteler güzel gördüm ama eski taraftakileri de çevresni de pek sevmem
RukiyeOzdmr Zeyyno_ ah canım İstanbılda heryer deli gibi uzaktı biz alışkınız araba var heryer yakın bize göre . Herkes uzak diyor ama yakın yaaaa. Alışmışız ya bize zor olmuyor
RukiyeOzdmr Hazır Adıyaman postu bulmuşken yazayım .. adıyamanda perinatoloji doktoru var mı? Doktorum Gaziantep’te bir doktor önerdi 400 TL muayene fazla geldi de . Konu ile bilgisi olan var mı
Baharadaakgul RukiyeOzdmr canım başhekim eşimin akrabası bana Talha beyden başkasını önermiyor. Her gidişimde özele 90 lira muayene parası vereceğime bebeğinin eksiklerini alıyorum. Sonuçta aynı işlemler oluyor. 9 aydir hiç bir sıkıntı çıkmadı çok şükür🤗 ve Talha bey çok ilgili inanın şiddetle tavsiye ediyorum🤣bu benim ikinci gebeliğim boş yere özele gitmeyin
elisas-mom RukiyeOzdmr aaa başka karahan mi senin ki benim tek blok a101 marketin oradaki karahandayim ben 😂
RukiyeOzdmr elisas-mom Allah Allah ya bende A101 in oradaki manas sitesinin yanında ki karahandayım. Life city Karahan inşaat diye geçiyor . A 101 var , manas evleri yeşil park , ENKA onlar var buralar da
RukiyeOzdmr elisas-mom tamam tamam karakol diyince bildim. Tüh yaaa başka yerlerdeyiz araç ile 5 dklık yol. Keske aynı sitede olsaydık