Btl_ozn Nazlibicicek benim doktorum gelmiyorum dedi geliyorsa iyiymiş ins denk gelir sağlıkla gelsinlerde bebek kanala girmismi sizin peki benim daha kanalda da değilmiş sadece bas aşağıda
Kizimveoglumm Btl_ozn hayırlısı olur inşallaah ya artık daha çok zorlanıyorum gün geçtikce 😏 sağlıkla gelsinde yani artık gelsin 😅😊 bizde rahat edelim
Btl_ozn Kizimveoglumm ay evet valla gobegim asagi indi biraz bir rahatlama geldi hemen 😄 Rabbim bir avazda kurtarsin ins hepimizi
Kizimveoglumm Btl_ozn benimde benimde aşağıda hevesleniyorum sabahları uyanınca bazen heyecanlı uyanıyorum suyum geldi mi nişanım geldi mi diye merakla bekliyorum ama tık yok 😅😅😅😅
Btl_ozn Kizimveoglumm ay ya heyecanı bile başka bu günleri ozlucez sonra her ani keyifli ve entrikali hamileliğin 😁
Kizimveoglumm Btl_ozn ivettt yaaa şuan bir hareketli bir hareketli sorma çıkacak gibi deliyor karnımı 😅😅 gelse de ısırsam 😍😅😅😅
Kizimveoglumm Btl_ozn aaaa Allah yardımcın olsun kuzum güzel haber sağ salim alırsın inşallah kucagına darısını başıma 😍😍😍😍😅😅😅 ay sevindim bir an görünce
Kizimveoglumm Btl_ozn ay ne güzel Allah bağışlasın canım 💕💕amiiin amin bende birazdan gidicem kontrole inşallah hayırlısı ile banada doğum der