Sozkurt Kızlar meraba size bisi danışmak istiyorum 32 haftalık hamileyim bebeğim bugün sadece sabah 8 de hareketini hssttm şimdi ise kendini sağ tarafa varmış sağ tarafim şişkin ama hareket yok bilen biri yazsın lütfen hastaneye gitmeme gerek var mi 😔
Betim Sozkurt ben daha dün gittim doktora bana günde 15 kez hissetmen lazım dedi 31. Haftadayım.. bi git hastaneye bence çikolata yiyip sırt üstü yat bakalım hareket etmezse yine bekleme
Ayca6868 Sozkurt burda sana hastaneye gitmene gerek yok diye kim nasıl der hareketlerini hissetmiyorsan git kesinlikle
MinnakLiva Sozkurt canım sabah hareket ettiyse sonra uykuya geçmiş olabilir benimkide akşama doğru uyuyor hep
Sozkurt Kiymetlibebek linguist92 ev taşıyorum aslında ufak ufak toplanyrm ama yarim saattr uzanmışım dondurma yedim bisey yok
Kiymetlibebek Sozkurt evet kuzumm bende öyle panik oluyorum😕 sindi nasilsin cikolata ye sohuk su ic sol tarafina yat bi karnini ac bi elini koy ins. hareket eder
Sozkurt Kiymetlibebek uzanmisim canim büsküvi yedim ama çıt yok sadece bi tarafta olduğunu hssedyrm sert olduğunu
Demetaykut Uyuyordur canım hergün aynı olmuyorlar.bebişi oldugu yer pıt pıt bastırın biraz tepki veriyormu bakın yomsa sağlık ocagına bi gidin kalp atışın baksınlar
Sozkurt Ayca6868 hssetmyrm yani olduğu yer sert ama hareket yok 1 sattr uzandım uyudum kalktm normalde olsa çok hareketldr
Ayca6868 Sozkurt ben daha 20. Haftamdayım zaten şuan çok sık hissetmiyorum küçük diye ama doktorum yinede hissetmezsen bir gün boyunca gel dedi kaldı ki sen 34. Haftadasın kesin git
Sermec27 MinnakLiva canım ne yazık kı oyle olmuyor benım oğlum sabah hareket etmişti akşam 5 gıbı de hareket etmişti son hareketi oldu sonra 3 saat hareket etmedi ve kaybettim boyle durumlarda mutlaka hastahaneye gitmeli Allah korusun kalp durması olmasa bile başka bir sorun olabılır ben olsam giderdim beklemezdim
Aselyagmur Sozkurt benimde öyleydi canım endiselenip doktora gittim çok şükür gayet iyiydi bebeyim doktor bu haftalarda yerleri dar olduğu için hareket etmezler dedi
MinnakLiva Sozkurt tatlı ye meyve suyu iç birazcık hareket et böyle evin içinde hızlı hızlı yürü sonra uzan soluna 🌸
MinnakLiva Sermec27 bende uzun süre olduğunda tabiki doktora gidilmeli diyorum canım 🤗 Ben benimkinin uyuyup uyanma saatlerini öğrendim artık çözdüm onu🤗
Sermec27 Sozkurt canım lütfen doktora git en azından bebeği görür için rahatlar burda kım ne dese olmaz cünkü bir acile git en azından bebeğini görürsün