Nezosikra SerdaRaysel evet canım çok farkli geçti erik istedi canım bide ilk aylarim cok zor geçti kizlarda sadece üşümüştüm ve basim dönmüştü ama bunda zor ayakta durdum bulantı kusma zor geçti ama bilmiyorum🤷♀️Hayirlsii artık
SerdaRaysel Nezosikra benim de kızlarda aşırı kusma oluyordu bunda biraz daha az oynuyor mu peki bebek hissediyormusun
Nezosikra SerdaRaysel evet daha erken hissettim kizlarda 5 aydan sonra bilmiştim seninki de kımıldıyor mu
Elfelif @Lamia65 Canım banada bakabilir misin? ben: 15.04.1992 eşim: 17.08.1992 son adet: 09.03.2020 şimdiden çok teşekkür ederim🥰
Lamia65 likapaa53 Senin kanın 2018de değişmiş. Eşinin kanı 2019 değişmiş.Erkek canım Eşinin kanı taze
SerdaRaysel Elfelif benim erkek çıkıyor burda ama dr da Kıza benzetti hatta çoğu yerde erkek çıkıyor bakalım
Deletedmom272 MucizeBirKalp 10+4 cnm😄 doktor muhtemelen erkek dedi ama hyrlisi olsunda kizim olsun cok isterim😊 kiz cocuklarina bayiliyorum. Ama hayrlisi ve sagliklisi oncelik tabi😊
MucizeBirKalp Deletedmom272 Allah gönlüne göre versin canım bende kiz istiyorum ama bakalım daha çok erken 😊
Elfelif SerdaRaysel bana her gören erkek dedi😂 doktorda aynı sen gibi kıza benziyor dedi netleşmesini dört gözle bekliyorum😊
Elfelif SerdaRaysel hurafelere bakan erkek diyor kuzum yoksa belli olmuyor. Erkek olup kız belirtisi diyen var. Kız olupta erkek gibi olan😊 değişmesin diye dua ediyorum bende aklımıza bi düşürdü inşAllah değişmez.