Merve005 Lamia65 Bana da bakar mısın canım 🤩 cinsiyet belli ama merak ettim ben: 23.03.1997 eşim: 02.12.1997 hamile kaldığım tarih: 22.01.2020 adetten 1 hafta önce erken dönlenme benimki 🥳
eayd1n Lamia65 Doktor kız dedi geçen hafta ama ben yine de emin olmak için detaylı ultrasonu beklemek de fayda var diyorum ☺️
AlyaMelisinannesi Lamia65 banada bakabilirmisiniz rica etsem Benim doğum tarihim 19.11.1990 Eşimin doğum tarihi 30.05.1987 Son adet 07.03.2020
SerdaRaysel AlyaMelisinannesi sana diğer bir teoriden de bakılmıştı canım bana da özge bakalım bunda ne çıkacak 🥰
Zelihaoguzhan Lamia65 Burdanda eksik kalmıyım banada bakarmısınn lütfeennn 😂🥰🥰 Ben: 07.04.2000 Eşim: 28.03.1994 Son Adet: 11 Mart 🥳
Nezosikra SerdaRaysel bende tam 12 haftaliktim canim kiza benziyor dedi doktor eminmisiniz dedim bu bir tahmin dedi sonra ben 2 tane daha kızım var deyince 1.80 kiz dedi burda bir sürü arkadas erkek dedi iyice heyecanim arttı 🤗🤗
SerdaRaysel Nezosikra 12 haftalıkken henüz tamamen oluşmuş sayılmıyor organları bana da heryer erkek çıkıyor ama doktorum kıza benziyor dedi şaşırdım birde canım kızlardan oynaması falan yada aşermen farklı mı
Deletedmom272 MucizeBirKalp 10+4 cnm😄 doktor muhtemelen erkek dedi ama hyrlisi olsunda kizim olsun cok isterim😊 kiz cocuklarina bayiliyorum. Ama hayrlisi ve sagliklisi oncelik tabi😊
Nezosikra SerdaRaysel evet canım çok farkli geçti erik istedi canım bide ilk aylarim cok zor geçti kizlarda sadece üşümüştüm ve basim dönmüştü ama bunda zor ayakta durdum bulantı kusma zor geçti ama bilmiyorum🤷♀️Hayirlsii artık