Mlis asyaninannesii valla daha doğumu falan konuşmamışım ama genelde güzel yalıda yapıyor galiba o gün bi arkadaşım doğum yaptı onun yanında güzel yalıda yaptı bi kaç hemşireden memnun kalmamıştı
asyaninannesii Mlis Inşallah sen gönlüne gore bulursun canım iyi insanlar cikarsin karsımıza Rabbim 🥰❤hayırlısı hakkımızda
_Mother_ asyaninannesii ben tarsus ta oturuyordum eşimin tayini buraya geldi bende buraya gelin geldim 😇😇
asyaninannesii _Mother_ yine yakın yerden gelin gelmişsin canım buna şükür polis herhalde esin yorumlarını okuyordum da 😁😁fal falan orda gördüm
asyaninannesii _Mother_ Rabbim korusun canım polislerimizi 😁🥰❤bende inanırım fallara Rabbim afettsin 😁ama hamile olduğumdan beri kahve icmedigim için baktirmiyirum telefondan uygulaması vardı bende onu kullanıyordum hamile olduğumu duyunca sildim 😁😁
_Mother_ asyaninannesii Amin canım Allah razı olsun rabbim tüm Müslümanları korusun 🙏🙏 valla inanıyoruz işte günah ama baktırıyoruz da maalesef ama para ile hiç baktırmadım bende 😂😂 arkadaşımın babası biliyordu kaç kez ona baktırdım gerisi de telefondan hep bende bu arada ismin dilek mi
asyaninannesii _Mother_ Ay aynı ben bende hep telefondan baktım kendi kendine canım 😁😁 Evet ismim dilek seninde menekşe herhalde dimi kuzum
Mom13 asyaninannesii bende Gül hanıma gidiyorum medline hastanesi muayene ücreti 200 TL olmuş doğum ne kadar bilmiyorum. Doktorumdan çok memnunum. İlgili açıklayıcı.
asyaninannesii Mom13 ben sevgiye 165 veriyorum op doktor senin ki prof herhalde canım bana normal 4.bin dedi öyle biliyorum yani
asyaninannesii Mom13 ben degistirdim bu 2.gidişim olacak ilk gittiğimizde mülayim bizi çok sevecen karşıladı hoşuma gitti oda kuzum