asyaninannesii anladım canım doktoruna denk gelmek bence çok avantajlı birşey inşallah sağlıkla alırsın bebeğini kucağına ben gebe iken altın Koza ya gidiyorsun Dr haluk beye ama bebeğimd Eki anemiyi anlayamadı ayaklar iyi omirlikte sıkıntı yok ama kafada bir anormallik var demişti alanıma girmiyor anlamıyorum dedi perinatolojiye gidin dedi adana balcalıya gittik dosyam yok pandemi süreci diye kimse bakmıyor eşimin tanıdığı vardı araya girdi direk o an muayene etti kadın doğum ama hiç birşey söylemediler Musa kayapınar için randevu verdiler 2 gün sonrasına acil vaka diye onu bekleyemedim araştırdım hakan beyi buldum ablamda daha önceden gelmişti yanına birde aynı güne özel randevu aldım çukurova başkent üniversitesine 350₺ muayene ücreti verdik ama doktor ultrason da her şeyi gösterdi ayakta sorun var omirlikte böbrekte kafada bizle öyle güzel konuştu ki öyle nacizane bir şekilde anlattı ki sana anlatamam kırmadan incitmeden sonlanması gerektiğini belirtti balcalı da gebeliğim sonlandı 1 defa tek yanına gitmeme rağmen çıkan bütün test sonuçlarını bana wp den at dedi şahsi numarasını verdi testlerimi yolladım sonra aldım yanına gittim çok şükür bir sorun çıkmadı folbiol kullan 2 ay sonra tekrar gel dedi mesaj attığım an bana geri dönüş yapıyor ve çok tatlı güler yüzlü bir doktor burda onla ilgili olumsuz yorumlar da duydum işte yoğun diye çok ilgilenmiyor ama bana göre iyi bir hoca çok konuştum galiba hakkınızı helal edin 😇😇