Deniz14 Nero sen stres yapma bebeğini o da etkiler için rahat etmiyorsa hastaneye git ihmal etme sakın benim gibi
Selhan Homozigotmutant Aynı duyguları paylaşıyoruz 🙈2hafta var benimde ayrılmama masa başı olmasına rağmen eve pert gidiyorum temizlik bavul odası vs..32de insallah allah güç kuvvet verirde bitiririz🙇♂️
Sebnem44 YcelMlayimYldrm bilmiyorum ya bazen gerekli olduğunu düşünüyorum bebeğide oyalayacak zararsız birşeyler lazım🤗
Yasemin35 Sebnem44 allah razı olsun 32.haftaya kadar çalışmak zorundayız malesef hele de memur olunca hadi bırakayım diyemiyoruz
Sebnem44 YcelMlayimYldrm kızlar bebeklerinizin kilosu nasıl peki erken doğum olabilir diyorsunuz ya iyi mi peki kilosu boyu
Sebnem44 Homozigotmutant bizim bebişin herşeyi hazır odası arabası eşyaları full hazırladık ben kendime yetişemedim😁
Sebnem44 Nero bende de oluyor o doktor vücut kendini doğuma hazırlıyor yalancı doğum sancısı dedi, korkmaya gerek yok ama yine de doktorunuza danışın derim🤗
YcelMlayimYldrm Yasemin35 aynen öyle bnde memurum şu an 33 deyim 37 ye kadar dayanym dedm ama olmyck sanırım 35 de ayrılacam insaallah