Nevinn Sebnem44 benimde dogumum 1 haziran insallah canim bakalim bi aksilik cikmazsa hastane cantasini bende daha tam hazir edemedim ya eksikler var
Deniz14 YcelMlayimYldrm benim kızın da 32. Haftadan beri kafası doğum kanalında nstde sancı çıktığı için 1 gün hastanede yattım ciğer geliştirici iğne yapıldı şimdilik tutmaya çalışıyoruz doktorum kesinlikle yemek ve tuvalet dışında ayağa kalkmıyosun dedi şu an 33+4 üz bakalım daha ne kadar tutabilicez sabırsız kızımı 🙈
YcelMlayimYldrm Deniz14 bnde 32+6 da gittim kontrole bebeğin başı doğum kanalına girmiş dedi. Yorma kendini ağır kaldırma dedi onun dışında sürekli yat falan demedi hatta ben çalışıyorum çalışabilir raporu verdi benm doktorum çok rahat galiba ya. Şu an 33+3 um bnde
YcelMlayimYldrm Deniz14 hatta bı de benm plesantam rahim ağzında kanamam olabilir her an. Hiç ciğer geliştirici falan yapmadılar 🙁
Yasemin35 Homozigotmutant Ben de çalışıyorum daha hicbir şeyi halledemedim bebeğin dolabi gelmedi daha evmanya sağolsun iki hafta sonra izne ayrılmayı bekliyorum🙁
Homozigotmutant Yasemin35 ah bizim de dolap bir ay sonra gelecek eve bi geçeyim diye bekliyorum şu an sadece
Deniz14 YcelMlayimYldrm ben hastaneye yatmadan 1 hafta önce öğrendim dinlen kendini yorma dedi ciper geliştirici ipne yapılıcak mı diye sorduğumda şimdilik gerek yok sonuçta kortizonlu bir ilaç fazla masum değil demişti aradan 1 hafta geçti sabah ağrı ve sancıyla uyandım hemen hastaneyi aradım ve taksiye binip gittim ultrasonla baktılar alttan muayene etti açılma var mı diye baktı daha sonra nstye girdim ebe nstye bakıp seni bugün yatırabilir %100 dedi doktorum da hemen yatış yaptırdı serumlar iğneler derken 1 gün hastanede yattım sürekli nstyle kontrol ettiler
Deniz14 YcelMlayimYldrm çok fazla yürümemeye kendini yormamaya çalış senden ve bebeğinden daha önemli hiç bir şey yok şu an benim ödüm koptu doğum olucak diye ama hiç moralimi bozmadım stres üzüntü bebeği daha çok doğum kanalına iter sakin ol deniz dedim hep kendine kendine çok çok dikkat et inşallah vaktinde sağlıklı sıhhatli doğar bebeklerimiz 38. Haftaya kadar beklerler de annelerini üzmezler
YcelMlayimYldrm Deniz14 hadi ya benm nst de bsey çıkmadı ama çok kasilmam oluyor sancim oluyor. Bı 36. Haftayı bulsaydik ya
YcelMlayimYldrm Deniz14 amin inşaallah canım ya dusunmemeye çalışıyorum ama insan ister istemez stres oluyor rabbim korusun yavrularimizi
gizemgnll Deniz14 sancıyı nasıl ayırt ediyosun canım yada kasılmayı. Ben cok merak ediyorum nasıl bişey , eger olursa nasıl anlarım 😩
Deniz14 YcelMlayimYldrm tek duam 35. Haftaya kadar sabretmesi Bolu’da tam donalımlı küvez yok doktorum direk sevk edicekti o gün durduramasalardı 35. Haftadan sonra Boludaki küvezler yeterli oluyomuş tek derdim durması annemi aradığımda korka korka açıyo kadın artık 😂 her sen aradığında yüreğim hopluyo diyo kadın da korktu
Sebnem44 YcelMlayimYldrm kızlar bebeklerinizin kilosu nasıl peki erken doğum olabilir diyorsunuz ya iyi mi peki kilosu boyu
ZeynepDemiraglar Sebnem44 bende araştırma aşamasındayım herşeyin en güzelini bulmaya çalışırken hiç bişeyi hazırlamadım kafam allak bullak oldu
YcelMlayimYldrm Deniz14 bn annemlere söylemedim valla telaş yapmasından diye her aradıklarında herşey yolunda diyorum bı de onlar strese girmesinler 🙂
Sebnem44 Homozigotmutant bizim bebişin herşeyi hazır odası arabası eşyaları full hazırladık ben kendime yetişemedim😁
Deniz14 YcelMlayimYldrm ben hastaneye yatınca mecbur söylemek zorunda kaldım bol bol dua edip kendimize dikkat edelim gerisi Allah’ taktiri 🙏🏻 Bu arada doktorun söylemediyse bile cinsel ilişkiye ara verin derim benim doktorum herhangi bir yasak koymamıştı ama hastaneye yattığımda ilişki kesinlikle yasak dedi
Nero Kızlar 31+5 haftalığız hersey hazır sadece hast çantası hazırlanacak. 2 gündür kasıklarımda ufak sancı var. Bugünde mideme bişe oturmuş sanki hareket ederken ağrı yapıyor tüm karnımı ağrıtıyor. Sizde normal mi ?
Deniz14 Nero karnında ve kasıklarında olan ağrıyı hafife alma he olur ne olmaz hastaneye git derim ben çok önemsemedim şu an bebeğimin erken doğmamamsı için uğraşıyoruz
Sebnem44 Nero bende de oluyor o doktor vücut kendini doğuma hazırlıyor yalancı doğum sancısı dedi, korkmaya gerek yok ama yine de doktorunuza danışın derim🤗
TugbaDemirSaglam Nero günlerimiz aynı.bende de birkaç gündür özellikle sol tarafıma toplanma yapıyor.bir ağrısı yok ama telaşlanmıştım ilk yaptığında meğerse normalmiş rahim kendini doğuma hazırlıyormuş.seninki de öyle bir şey mi ?
Nrn Homozigotmutant aynı durum bendede var 🙈herseyı aldım ama hıc bırsey tam hasır degıl 🙄izne cıkınca artık
YcelMlayimYldrm Deniz14 bebeğin eşi aşağıda olduğu için 23. Haftadan beri yasak zaten.. amin inşaallah rabbim ne yazdıysa onu yasayacz inşaallah hayırlısı olur hakkimizda
Nero Deniz14 bide bebek bugün hep kasıklarımda hareket ediyor tam rahmin üstünde. Korkmaya başladım 😞
Deniz14 Nero sen stres yapma bebeğini o da etkiler için rahat etmiyorsa hastaneye git ihmal etme sakın benim gibi