Cancan32 eymenhumeyra ınss canm, yasında etkısı var kız cocugunda, eger oglum ılk cocuk olsaydı cok fena kıskanırdı, kızım hıc kıskanmadı sukur, bakalm ucıncyle nası bas edıcez
Esinymn Cancan32 evet oğlum ile büyüdüm sonradan bir kızım oldu isteyerek ama bu küçük fıstık sürpriz oldu bize hiç beklenmedik anda 😍 evlatlarımız rabbim tüm kötülüklerden korusun 🤲🏼
Cancan32 Esinymn ben 26 yasında evlendım ama hemen hamıle kakan cınslerdenım bu 4.gebelıgım 6.cocugum olcak🙋♀️
Bbee2929 Cancan32 sağlıkla kucağına al inş canım 😍 benimde üçüncü yolda🤭 iki oğlum var 8 ve 5 yasindalar şimdide 36+2de kızımı bekliyorum inş. Bu arada bende 30 yaşımdayim
Glcnazz10 Cancan32 benimde 3. Gebeligim süpriz oldu sprial ile kaldm başta sıkıntılar çektm şu an 36+2 olduk çok şükür diger çocuklarımda biri 9 biri 4.5 yaşnda
Cancan32 Glcnazz10 ayy ne guzell ya massllh rabbım ol derse oluyo ıste hıcbısı engel degıl, sagkla gelsın ıns
Cancan32 Prenses58 araları ıdeal olmus kendılerını kurtarmışlar artık gelsın yenı bebek kokusu ozmnn🌼
Cancan32 eymenhumeyra aminn amin inş, dunyada cennet bahcelerı bızler ıcın, ıns layıkıyla buyutebılırız
Cancan32 Es135 sızınkılerde kucuk olmus ama olsun saglıkla mutlulukla gelsın mınıs ınss buyuyunce guzel olucak 😚😊
Es135 Cancan32 sonuncu sürpriz oldu 2 oğlum var küçüğüm biraz daha büyüyünce yapalım diyorduk ama Nasib böyleymiş 😊 bende elbet buyuyecekler ilerde güzel Bi aile olacağız ümidiyle teselli buluyorum 😊 Rabbım cümlemize kolaylık versin 🤲😊😘