Cancan32 Üçüncü bebişime hamıleyım kızlar😊ama bu ılk ıkısınden daha da zorlu gececk gbı, cocuklarımın arasıda cok az ve kucukler kızım4 oglum2 yasında henuz ıns mınıgımde saglıkla gelır
MinnakLiva Cancan32 Maşallah biraz zorlanırsınız evet ama ilerde büyüdüklerinde ne güzel yaşları yakın olacak
Bbee2929 Cancan32 sağlıkla kucağına al inş canım 😍 benimde üçüncü yolda🤭 iki oğlum var 8 ve 5 yasindalar şimdide 36+2de kızımı bekliyorum inş. Bu arada bende 30 yaşımdayim
Deletedmom411 Hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🙏 benim de 3. Hamileligim 5 yaş , 16 ay , 24 haftalık 😁🙋🏻♀️
Cancan32 Deletedmom411 amınn ınsss🙋♀️ıkıyle uc sızınde yakın olmusama buyuk ıdare eder annesıı sızı😚
Cancan32 Esinymn sizin araları baya var ıyı cesaret gercekten, bız unutmadan uykusuz gecelerı pırt pırt bıdaha dgrduk 😊
Cancan32 eymenhumeyra ılkı koz ıkıncı erkek, kızlar gercekten uyumlu oluyo erkklerdaha aksı, ıstemıyorum dıyo, ama kızımanne hemen cıksın kardesım dıyo😊
eymenhumeyra Cancan32 yastan dolayidir o benim oglumda 5 yasindaydi kiz kardesini 9 ay zor bekledi hadi nezman diye diye hep karnimi dinlerdi Allah kavustursun ins saglikla😊
Cancan32 Meltem0660 gelsin tekne kazıntısı oyle derlerr ya hep😊 cok guzel araları sı z buyutmussunuz massllhh
Cancan32 MinnakLiva evet tesellı buluyorum suan bu soylemlee🙋♀️😊ınss rabbım saglıklarını versın de ozmnları gorelım
Cancan32 Esinymn cok kucuk anne olmussunz ne guzel ama bırlıkte buyumussunz, benm kızımla oglum arasında bırde ucuz kaybım var
Cancan32 Esinymn ben 26 yasında evlendım ama hemen hamıle kakan cınslerdenım bu 4.gebelıgım 6.cocugum olcak🙋♀️
1cicek benimde 7 yasinda kizm 2,5 yasinda oglum var suanda 27+5 haftaligim bi kizm daha olucak insallah bize süpriz oldu hepimizn rabbim yardımcısı olsn kizlar
Esinymn Cancan32 evet oğlum ile büyüdüm sonradan bir kızım oldu isteyerek ama bu küçük fıstık sürpriz oldu bize hiç beklenmedik anda 😍 evlatlarımız rabbim tüm kötülüklerden korusun 🤲🏼
Cancan32 eymenhumeyra ınss canm, yasında etkısı var kız cocugunda, eger oglum ılk cocuk olsaydı cok fena kıskanırdı, kızım hıc kıskanmadı sukur, bakalm ucıncyle nası bas edıcez