Negatif Scknsule dedim ya herkes aynı değil aynı anda başkası 10 dakikada doğurup çıkıp gitti😅 Allah kolay doğum nasip etsin
Hacerozdemir Negatif noktası virgülüne kadar yaşadım doğumunu allah kaza bela vermesinn canm sağlıklı olun ikinizde nasıl iskebdeler çekmişsin hiç acısız acilmasz keşke sezeryan olsaydın değmez bu aciya derdin 2 sezeryanim benim 3 günde ayaklandim
Negatif Hacerozdemir kesinlikle aynı şekilde düşünüyorum. Hala iyi olamadım. Normal doğum yap hemen ayaklanırsın diyorlar, evet ayağa kalktım ama uzun süre oturamıyorum, araba yolculuğu yapamıyorum. Tuvalet tam bi işkence oldu zaten.
Negatif Hacerozdemir bir de epidural için ağrısız doğum derler. Ağrısızı buysa ağrılı olanı nasıl yapıyor bu millet diyr çok düşündüm😅
Hacerozdemir Negatif doktorun yuzunden hiç. Normal doğuma zorlamadan vakum yapmışlar sonuçta direk sezeryane alsa 1 günde hastaneden cikrsin en gec 1 haftaya ayaktasin vajina birdaha eskisi gibi kapalı olamiyo normal doğumda
Bicanbehiye Negatif ne kadar zorlu bir süreç olmuş.dediğiniz gibi kokusu dünyalara bedel.sağ salim doğmuş ya gerisinin önemi yok. Allah acısını göstermesin hep mutlu olun ❤
_2prensesannesi_ Scknsule yok yok korkmayın herkesin doğumu farklıdır saglicakla alin kucağınıza inşallah 🙏🏻😊