Meryempalabyk Selin3561 senin büyük hadi olblrde :) benim daha 17 haftalık zanntmyrm ki okdr baskı yapcagını rahim bbüyüdükce bel agrısı oluyor büyük ihtmlle
ervvagul Meryempalabyk ben de hissedemedim daha bazen bişeyler oluyor ama bağırsak hareketleri de olabilr
Kalp-1996 Benimde ilk gebeliğim bel agrım hala devam ediyo Pazartesi günü doktorumu arayıp söylicem uyuyamıyorum oturtamıyorum agrı girdimi kıvranıyorum kızlar çok zor allah herkese yardım etsin acılarımızı dindirsin inş
Meryempalabyk Kalp-1996 ben söyledim doktora artık yavas yavas agırır normal dedi bizede yazarsan seviniriz :)) neden belimiz agırıyormus bukadar acaba :)
Kalp-1996 Meryempalabyk doktorum normal dedi ben 35 kiloda hamile kaldım kızlar şimdi kilo alıyo kemiklerim genişliyo vücut genişlediği dolduğu için inş bu agrılar ilerleyen zamanlarda kesilir dedi doktorum masaj yap magnezyum suda eriyen iç dedi
Kalp-1996 Meryempalabyk eşimde sağ olsun hamile yastığından aldı e bebekte var kızlar 50 tl geliyo eve dün onunla uyudum gayet rahat sabah kendim kalktım kimsenin tutmasına gerek kalması