BesteCanerKutluzolu Aycann teklisi bendeki hangi göğüs pompasını alırsanız alın İkili olduğunda güç kaybı oluyor hastane tipi olanlar bile öyle
Kbr SibelAlp7 ben post acmaniza bise demedim zaten😊 onceden acilanlardan okudugumu belirttim yani kendim kullanmadim ama byle okudum demek icin😊
SibelAlp7 Kbr kusura bakmayın yanlış anladıysam şuan bu bilgiye ihtiyaçım var param varken almak istiyorum
Belos92 SibelAlp7 bende mamajoo aldım 😌 henüz kullanmadım ama gayet güzel ve kullanışlı duruyor tavsiye ederim 👍🏼
Ezglkr Philips avent elektrikli tekli kullanıyorum şu an Göğsüm yara olduğu için günde iki üç defa imdadıma yetişiyor acıtmıyor ayrıca güzel de sağıyor Ben memnunum
Meleklerim SibelAlp7 ikiliyide tekini çıkarıp tekli kullanablyosun ben aynı anda sağıyordum tekini sağmak istediğimde çıkarıyordum
EmineHazar Ben çalışan bir anne olmıcam o yüzden almamam gerektiğini söylüyor çevremdekiler benimde baya kafam karıştı ne yapsam diye siz ne düşünüyosunuz mutlaka alınmalımı 🤰🏼
Estur SibelAlp7 phılıps avent birde lansinoh güzelmiş canım çook tavsiye ediyor hem buradaki arkadaşlar hemde benim çevremdekiler. Bende sipariş ettim lansinoh aldım. Phılıps fazla pahalı geldi açıkçası o yüzden lansinoh da güzel diye indirimden aldım. Hatta en uygun fiyattı bence 200 liraya aldım tavsiye ederim 😁
Estur SibelAlp7 evet canım tekli aldım. Çift pompaya hem gerek duymadım çalışan bir anne değilim hemde performansını tekliye göre düşük dedilerse o yüzden tekli tercih ettim ☺ Ama indirimleri takip et al derim çok fazla fiyatları değişiyor
ba92 Estur Merhaba, ğöğüs pompasını kullandınız mı acaba ? Bende lansinoh tekli elektrikli göğüs pompası düşünüyorum avent aşırı pahalanmış memnun kaldınız mı lansinoh dan acaba ? Tekli kullanmak zor oluyor mu dönüş yaparsanız çok sevinirim
Retina SibelAlp7 jokerde indirim vardı philips avent.qblam çok memnun kaldı işyerinde sağıyodu termos çantaya koyup akşam eve götürüyordu işe başlamadan da baya stok süt yaptı.yeğenim 3 yaşına kadar emdi. Sessiz hafif ve orta şiddetli iki kadmesi var tekli aldı ablam.takip edin indirimdeyken alırsınız.