0808aysu Yardım edin lütfen iş yerimde patronum kandırdı kokoreç değil diye ekmek arası bişey ısmarladı yedim ama kokusunu bile almadan çiğnedim ve yedikten sonra kokoreç olduğunu söylediler bişey olur mu doktora gitmeli miyim?
Kubra_s 0808aysu hiç bir şey olmaz canım ben hamileligimde işkembe çorbasıda içtim sucukta yedim kremalı şeylerde yedim her gün yemedikten sonra zararı yok
momandboys 0808aysu ciğeri duydum da canım kokoreçi ilk defa senden duyuyorum iyi bir yerde yediysen bence sıkıntı yok
Shrsye 0808aysu kokoreçten bir zarar olmaz aksine bebeğe faydası olur sonuçta et bende çok severim endişe edecek bişey yok korkma herşeyin tadına bak
0808aysu Csnsu yiyorum ama kokoreçi hiç yememiştim netten bakayım dedim içime kurt düştü bişey olur mu diye çeyrek ekmek yedim zaten ama korktum yinede
Elizannannesi Ben hep yerim kokoreç bebeğe ne zararı olabilir ki 🤔ilk defa duydum ama umarım zararsızdır çünkü çok severim
RuzgarsMommy Elizannannesi yemeyin kokoreç sakatat yenmemesi gerekenlerdendir. Hani bi iki neyse de hep yenmez
Mervenur_kcbs Elizannannesi ya çok temiz olmadığı zaman enfeksiyon yaratabiliyor o mantıkla genelde tavsiye etmezler ama bende yedim çok olmadan yenilebilir
AyaYlmazYldrm 0808aysu 1 ekmek arasi kokorecin doktora gidecek kadar ne zarari olabilir sizide anliyorum inanin ama mantik cercevesinde degil
Meriwa 0808aysu canm kokoreçi hamilelikde önermiyorlar temzilik hijyen açısından güzel temizlenmezse bakteri barındırıyor ama dikkat et bişey olmaz işkembe corbası falan onlarda öyle dikkat et
0808aysu Ya yemediğimi söyledim kandırdılar başka bişey kokoreç değil diye yedikten snra söylediler normalde asla yemem ciğer bile yemiyorum yaa
RuzgarsMommy Arkadaşlarım kokoreç zararlıdır yenmez sakatattir hijyen olarak zatem sakıncalı hamileller icin özellikle. Bir kere yendi hadi bisey olmaz da. Aman yee canım bisey olmaz da demeyin kimseye
0808aysu RuzgarsMommy yemem asla bi daha syledikten sonra netten bakayım dedim ki farklı yediğim herşeye bakarım netten zararlı mı diye bunu yedikten snra syledikleri için yemiş oldum
0808aysu RuzgarsMommy ewt biliyorum ama kandırdılar beni çok küçük yaptrmışlar bide yememi beklediler onlarda bilmiyolardı ama şimdi syleyince pişman oldular