Annisko arzu6129 12.haftada küçücük kıpırdama şeklinde hissedebiliyorsunuz öyle yüksek derecede değil:) ama en şahane tekmeler 28 den sonrası 💕🧿🎀💞su an 32+6 olduk kızımla paha biçilemez tarifsiz bi duygu içinizde hareketlenen bi varlık olması 🙏🙏🧿👶🏻💞şükür
Malatya444 arzu6129 ben 18+4 te hissetmeye başlamıştım küçük patlamalar gibi. Şimdi 25 daha fazla hissediyorum
Gamzedngdn arzu6129 20. Haftada tekmeledi galiba diye hissetmeye başlıyor çoğunlukta. 23 25 hafta gibi tekmeledi diyebiliyorsunuz 😀
Ahsen_ahsen 20 haftadan sonra minik minik hissediliyor ve görünüyor dışardan genelde. Daha etken hissettiğini söyleyen var ama ben inanmıyorum. 25 haftaya kadar hissetmeyen de varmış. Kişiden kişiye değişiyor yani :)
Annisko Ahsen_ahsen küçük hafif sanki minik gıdıklama gibi hissediyordum ama öyle aman aman her an her gün değildi
Mina00 Annisko 12.haftada midik seyirle şeklinde mi hissettiniz acaba ben öyle bir seyirle hissettim de hatta eşimin eli karnimdaydi o an hissettik kararsız kaldık hareket mi değil mi diye ☺
Ahsen_ahsen Annisko ben hep bağırsak hareketi dedim onlara. Çünkü hah tamam bu bebek dediğim hareketleri 20 haftadan sonra hissettim ben :)
Annisko Ahsen_ahsen ya heyecanlı oluuoruz ya acemi anne ilk gebelik her hareketi bebek sanıyoruz 😂🙈💞 haklisiniz belki de bağırsak hareketleridir😂ama içimizde bişey kıpırdadı sonuç olarak :))sağlıkla gelsin bebikolarimz
Mrs_Karaca8 Mina00 Mmm bende o civarda seyirleme gibi hissetmiştim bizimkiler erkekse erken hissedersin demişlerdi bebeğim erkek şimdide 17+3 hafif hafif hissediyorum Allah’ım hayırlısıyla sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 😂🥰🎈❤️
Cemrenur arzu6129 12 haftayi bitirmek üzereyiz az önce karıncalanma gibi birşey hissettim tüylerim diken diken oldu 🥺
Zehra1905 Ben 13.haftamda minik minik hissetmeye başladım şuan 28+4 um masallah tekmelemelerine kurban olayım 😂 sanırım tekme yedikçe mutlu olan sadece biz hamislerdir 🤭🤭
Degisken 9 aylık hamileliğimde 3..5 kez hissettim🙈 ikinci bebekte 16. Haftada ilk tekme ,sonra hergün sayısız acılı da oluyor hatta bazen..😂
bburcu arzu6129 ben bugün ilk defa hissettim sanırım 17.haftadayız çok değişik 🥺 emin de olamadım ama gün içinde tekrarladı☺️
Mina00 Mrs_Karaca8 Amin inşallah peki başlarda çok bulantiniz oldu mu merak ettim benim pek olmadi annemler erkek olabilir diyo da :)