Busramlkwi Gmzegul geçen hafta 13+2 deydim %90 kıza benziyor dedi bende başından beri kız hissediyorum ilk gebeliğim bakalım değişmezse şimdilik kız😇 Bütün bebişler sağlıkla gelsin inşallah en önemlisi☀️
bebegim_28 MiniKaya benim ki de 15 de açmadı 😁 17 de gittik kızmış 😊 kızlar nazlanıyor diyorlar genelde
MiniKaya bebegim_28 evet öyleymiş 🤦🏻♀️ Doktorum baya uğraştı ama inatçımı desem utangaç mı 🤷🏻♀️ Gitmeden birde çikolata yemiştin hareket etsin diye aksine bacağını kendine çekmiş kapatmış bakalm haftaya 17. Haftam inşallah net görürüz 😀
bebegim_28 MiniKaya aynı şeyleri yaşamışız 😁 bende çikolata yedim doktor baya uğraştı bacak bacak üstüne atmış göstermemişti ama 17 de tak diye açtı hemen 🤭
MiniKaya bebegim_28 ay umarım bendede öyle olur tabiki rabbim sağlıklı sıhatli hayırlı evlat versin 🤲🏼 Ama çok merak ediyorm ve ben hep kız hissettim ilk duydugumdan beri şimdi %90 dediği için doktor kimseyede söyleyemiyorm net sonuç bekliyorm 😀
bebegim_28 MiniKaya inşallah hayırlı sağlıklı evlatlarımız olur rabbim gönlüne göre versin inşallah 😊
Larisa Babyy1S bencede canim zaten beklemekten baska bir alternatif yok😁 allah herkesin gonlune gore saglikli evlatlar nasip etsin insallah 🤗
Merhaba18 MiniKaya bizimkinde bacağını kapatıyordu ikili de dr kız gibi dedi ertesi hafta gösterdi erkeğe benziyor dedi
MiniKaya Merhaba18 bakalım dokturum baya baktı kordondan başka bir çıkıntı göremiyorum dedi ama nette birşey demedi tabi hayırlısı 🤲🏼
Gmzegul Smgyy ben ilk ay 3 hafta üst üste gittim sonra bir ay sonra gel demeye başladı korkma bence normal herhalde 😊
Gmzegul Elmaveannesi bizde ikili tarama TESTİ olduk sonuç için vende bir hafta bekliycem merak içindeyim zaman geçmez artık bize 😑
Gmzegul Ecenklv bize büyük ihtimalle dedi önce sonra %100 dedi ama yinede 1 ay sonra emin olup hazırlıklara başlarım bende 🤗