Rabia_Nazar Yasemin00 sen her gittiğinde habere baktır 😂 ama şimdi sende haklısın aha benim yengem dokuz aydır.kiz saniyodu herşeyi pespembe aldı doğurdu erkek doğdu bu benim çocuğum değil dedi benim çocuğum erkek değil kız dedi megersem doktorda yanılmış 😂😂😅😅
Yasemin00 Rabia_Nazar kız sölüyorum doktora da doktor aratık oraya odaklanmıyoz diyor 😒artık nasipte ne varsa O. kız kıyafeti giydirim bende 🤣🤣🤣
Rabia_Nazar Yasemin00 😅😅😅😅valla Allah yardımcınız olsun haaa😅 oda nasıl bir doktorsa başka neye odaklanacakmis acaba
Yasemin00 Rabia_Nazar valla artık son haftaları oynamasam başka dr bakacamda artık son haftalardayım kalsın dedim yoksa degiştircem 😂😂😂son haftalar olmasa
Degisken 11 de ikili test için gittim özele söylemedi 12 de gittim göremiyorum dedi 13 de devlete gittim kız dedi :)
izmirlih35 Rabia_Nazar sen 15 i bekle bana 12de kız dedi 2 ayrı doktor 13 de yine başka 2 ayrı doktor erkek dedi. 15 de gideceğim bakalım son durum ne. İlk haftalarda yanılma çok oluyor
TugceDmrc Rabia_Nazar erkek olunca önceden söyleyebiliyorlar ama kordon ile karışabiliyor bilginiz olsun 4. Ay sonuna doğru tam netleşiyor 😊
Cancan32 7.haftada bebegın kesedekı durusuna gore cınsıyet tahmını yapılabiliyor, genelde dogru oluyor varsa ultrason resmınız yorum yapabılırıx😊
Kader13 Rabia_Nazar 28. haftada öğrendim hep eliyle bi yerlerini kapatıyordu kız dedi ama hala şüpheliyiz bütün herşeyide pembe erkek olursa yandık 😂😂
Nilaykirikbas5516 Rabia_Nazar bana 12. Haftada erkege benziyor bi çıkınti var dedi 16 da kız olduğunu ogrendim canım
Nilaykirikbas5516 Yasemin00 canım detaylı yani renkli ultrosana gir de en ince detayına kadar söyler sana emin değilsen
Yasemin00 Nilaykirikbas5516 söyledi tatlı zaten renkli ayrıntılı ultrasyonda cinsiyetimizi ben karın seklimden emin degilim😂😂 işin tuhafı O ilk kızımda yayıktım bunda top koymus gibi göbeyim sanki ama iki doktor kız dedi bana tuhaf geliyor göbüşüm 😅sadece bunda çok kilom olmadı belkide ondandır ilkinde çok kilo almıstım sanırım.ondan 😊😁