Rabia_Nazar Selamün aleyküm kardeşlerim nasılsınız hamilelik nasıl gidiyo 🥰 bişey soracaktım kızlar cinsiyet kaçıncı haftada belli olmaya başlıyor.
Rabia_Nazar TugceDmrc Ayy maşallah bizde inşallah yarın 11. Haftaya giricez kimi 11. Haftada belli oluyo kimi 12. Haftada belli olmaya basliyo diyolar
TugceDmrc Rabia_Nazar erkek olunca önceden söyleyebiliyorlar ama kordon ile karışabiliyor bilginiz olsun 4. Ay sonuna doğru tam netleşiyor 😊
Rabia_Nazar Cemrenur yaaaa ayyy insallah o zaman benimde belli olur yaa çok merak ediyorum peki siz şimdi kaçıncı haftanizdasiniz
Cemrenur Rabia_Nazar hala 12. Haftadayım 😅 dün gittik doktor yüzde bin beşyüz dedi😅 kesin dedi alışverişe başlayabilirsiniz dedi belki erkek olduğu için erken göründü kuzum 11. Haftada %80 demişti dun de kesinleşti
Rabia_Nazar Cemrenur ne güzel yaaa Allah’ım insan ne kadarda merak ediyo karninda kendi canından kanından yaşayan bir bebek var acaba erkekmi kizmi sağlıklı sıhhatli olsunda ama hayirlisida olsun tabi😍😍
Yasemin00 Rabia_Nazar kız dendi sonra Dr degişikligi yaptım 25 haftalıkta oda kız dedi ama ben hep bi.kuskuda kalıyorum yaa göbeyim.hiç kız gibi durmuyo 😂🤣🤣
Sare07 Rabia_Nazar 20 haftadan önce cinsiyet söylemek tıp dünyasındaki bir kurala göre yasak aslında. Ama Türkiye bir kurallar ülkesi olmadığı için bunuda söylüyorlar tabi.
sevara Ben 12+5 de gittim net söyleyemem bir ay sonra yani 16 haftalıkken net söylerim dedi doktorum. Önce erkek sandı sonra söylemedi. Hala çok merak ediyorum. 13haftalık oldu yeni.
Rabia_Nazar Yasemin00 sen her gittiğinde habere baktır 😂 ama şimdi sende haklısın aha benim yengem dokuz aydır.kiz saniyodu herşeyi pespembe aldı doğurdu erkek doğdu bu benim çocuğum değil dedi benim çocuğum erkek değil kız dedi megersem doktorda yanılmış 😂😂😅😅
Nilaykirikbas5516 Yasemin00 canım detaylı yani renkli ultrosana gir de en ince detayına kadar söyler sana emin değilsen