Kizlar hayırlı günler az once uzaniyodum kalktim tuvalate bi gittimki bacaklarimdan aşağı sari akintiyla su gelmis acaba gercekten suyummu geliyo eger suysa gelmeye devam.eder heralde demi 37+4 hamileyim bu arada

Şu gelmeye başlarsa durmaksızın gelir mi yoksa böyle ara ara da gelebilir mi bende bunu merak ediyorum

ceylin4 bildigin ayaga kalktigimda sari yapiskan akintiyla bacaklarimdan asagi geliyodu canim iste sonra gene gittim bu sefer camasirimda islaklik var

Olabiliyo öyle benimde suyum geldi ama sadece ıslatıcak kadar doktorumu aradım hastaneye gel dedi önce altıma kaçırdım sandılar çünkü azar azar sızıntı geliyodu kontrol edince su olduğu anlaşıldı sabah 8de başlamıştı öğlen 4e kadar gelmeye devam etti sonra açılmam olmayınca sezeryana döndük. Mutlaka git kontrol ettir.

yakup_kubra ah kuzum ne güzel Allahım sağlıkla büyütmeyi nasip etsin bizi de bir avazda kurtarsın bende 37+4 üm bugün 😅

yakup_kubra hayrli olsun doğumun.nasil oldu doğum.normal mi.sezeryan mi,bebiş nasıl kaç kilo doğdu?