Kizlar hayırlı günler az once uzaniyodum kalktim tuvalate bi gittimki bacaklarimdan aşağı sari akintiyla su gelmis acaba gercekten suyummu geliyo eger suysa gelmeye devam.eder heralde demi 37+4 hamileyim bu arada
Suyummu geliyo 🤷♀️
Bilen basina gelen yokmu acaba ???
yakup_kubra hastaneye git bence gelmiş olabilir
Şu gelmeye başlarsa durmaksızın gelir mi yoksa böyle ara ara da gelebilir mi bende bunu merak ediyorum
duygu_ozgenc suan bebek cok hareketlendi toplaniyo hareketleniyo
- Düzenlendi
ceylin4 bildigin ayaga kalktigimda sari yapiskan akintiyla bacaklarimdan asagi geliyodu canim iste sonra gene gittim bu sefer camasirimda islaklik var
yakup_kubra hastaneye git bekleme bence hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah 😊
yakup_kubra hastaneye git canım suyun olabilir hem vakti de güzel. Darısı başıma😊
duygu_ozgenc allah razi olsun canim inşalalh
11223344 inşalalh canim allah seninde yardimcin olsun
Olabiliyo öyle benimde suyum geldi ama sadece ıslatıcak kadar doktorumu aradım hastaneye gel dedi önce altıma kaçırdım sandılar çünkü azar azar sızıntı geliyodu kontrol edince su olduğu anlaşıldı sabah 8de başlamıştı öğlen 4e kadar gelmeye devam etti sonra açılmam olmayınca sezeryana döndük. Mutlaka git kontrol ettir.
Dogurdum cok şükür darisi hepiniziz badina herkese dua ettim 🥰
yakup_kubra ah kuzum ne güzel Allahım sağlıkla büyütmeyi nasip etsin bizi de bir avazda kurtarsın bende 37+4 üm bugün 😅
yakup_kubra hayırlı olsun çok sevindim 😊
yakup_kubra hayrli olsun doğumun.nasil oldu doğum.normal mi.sezeryan mi,bebiş nasıl kaç kilo doğdu?