30+1 olduk, sabah kontrole geldim ama kan değerlerim çok düşük olduğu için doktor iki ünite kan vermemiz lazım deyip bırakmadı,
çok şükür bebeğin durumu iyi, oldukça hareketli, 1700 gibi söyledi sanırım kilosunu boyuda 40 cm, normal dedi herşeyi, haftaya da serum takılacak yine kan için …
Ağustos anneleri toplanın🥰🤰
nuryadaperi bnde henüz kurmadım, içine aynı boyutta yatak yaptırmk geldi aklıma ama bkalım
NerminnM benimde 31+2 ikinci kızım olacak senin cinsiyeti nedir cnm
Bızım de 39+5 iz 16 Ağustos görünüyor Doğum tarihi:) ihtiyaçlar bitmiyo çok değişik işler bunlar :)
Evreniniannesi aynıyız canım benimde su an dogum pozisyonunda insallah donmez sende saglıkla vaktinde kucağına alırsın insallah canim 🤲
Merve_seda benim oğlum olucak inşallah Rabbim korusun tüm bebişleri
iremnurkilic bizde 30+6 yiz 15 agustos adet tarihine gore ama 8 agustos gorunuyor muhtemel dogum oglusum biraz onden gidiyor hemen hemen hazirliklarimiz bitti sayilir en son 26 haftamizin sonunda gitmistik doktora ptsi yine gidecez bakalim kac kg. Cm olduk 💙🙏🧚♂️👼
iremnurkilic 29+6 🖐 22 agustos tahmini 😂
Mucizeannesiyim valla canım elimden geldiğince yürüyüş yapmaya çalışıyorum doktorum zaten şu an normal gözüküyo dedi doğumum için. Rahim ağzın geniş dedi. Ama ben normal doğumdan korkuyorum bilmiyorum kafam çok karışık🤦♀️
RuzgarsMommy sezeryanda değişiyor dimi gün🤔 bende normal doğuma cesaret edemezsem sezeryan olucam🤦♀️
Elifege 39+5 nasıl Ağustos görünüyor😂
iremnurkilic evet canim mecburi sezeryan benim 1 hafta 10 gün önceye geliyor tarihi.
İnşallah rahat olur senin de doğumun
RuzgarsMommy hepimizin inşallah canım
iremnurkilic bugun 29 haftalik olduk suan hersey iyi gidiyor cok sukur doktor 21 agustos dedi hayirlisiyla zamaninda dogar insallah ilk dogumum 35 haftada oldu ondan biraz korkularim var
Kadiss inşallah amin
iremnurkilic 31+6dayız biz de 8 Ağustos tahmini sabırsızlıkla bekliyoruz 😍
Sinemneset aaaaa 39 yazılmış 😂 30+5 olacaktı keşke 39 olsa 🤗🤗
Bizde 30+1 iz en son 26+6 gitmiştik kontrole 940 gr dı perşembe günü tekrar gideceğim 31+0 da bakalım ne durumda Kızım Ağustos 20 görünüyor Doğum tarihi ama bakalım ne zaman gelir🤲
iremnurkilic benimde aynı 30+6 🥰 bizim sezaryen olacağı için muhtemelen 1 hafta öncesi olur.
Elifege oda olur inşallah sağ Salim alalım kucaklarımıza❤️