Aygul01 Mumtaha yanliz randevuyu radyoloji bölümünden almalisin yada gittiğin hastanede perinatoloji varsa. Doktorun yapmıyor detaylı için sadece yönlendirme yapıyor. Kaçıncı haftadasın
thaliasmom Mumtaha hiç sıkıntı olur diye düşünme ben devlet takipliyim sırf ayrintiliya özele gittim. Iyi ki gitmişim bebeğinin her şeyini öyle detaylı gördüm ki.. kucağıma alıp cikasim geldi. Yüzünü hareketlerini ellerini ayaklarını kalbinin atışını.. çok güzel bir deneyim. Mutlaka yasa
150403 Mumtaha tabiki de girin öyle şeymi olur bebeğin organları inceleniyor Allah korusun Bi problem varsa önceden tedbiri alınabilecek sonradan pişman olursunuz keşke yaptırayım diye bende geçen hafta yaptırdım
Biberff Neden girilmemeli ? Bende henüz girmedim bu haftadan sonra gireceğim fakat neden girilmeme gibi bir ihtimal var onu anlamadım zararlı değil sonuçta yararını görebiliyorsunuz 🙄 Lütfen aydınlatın girmeyenler neden girmiyor acaba?
Aygul01 Biberff kimisi gerek görmüyor, kimisi para tuzagi olarak goruyor, kimisi pahalı diyor felan filan 🙂
Akty0753 Mumtaha mutlaka girmelisin canım en onemli olanda detaylı ultrason herseyine bakiyo ölçuye raporluyo fotografini raporunu cd eline veriyo ve sende en ince ayrintisina kadar goruyosun bence haftan gecmeden girmelisin