BeyzaAG İyi akşamlar anneler, aranızda Gynoferon ilacını kullananınız var mı? Aç karnına nasıl kullanmak gerekiyor? Yardımcı olur musunuz☺️
ggmom BeyzaAG ben 1 saat beklemiyorum sabah kalkinca iciyorum ustune bir portakal sıkıp iciyorum emilimini hizlandiriyor c vitamini hem de kabiz yapmiyor
Gizemsonmezler BeyzaAG merhaba şuan kanim7 ye düşmüş doktor şimdi doğursan çocuk doğar seni kaybederim dedi. Damardan ferinject verdi 3 hafta üst üste serum şeklinde verilecek. Birde magnezyum vermiş ama hap içmekten nefret ediyorum 🤦♀️
meltemustafa BeyzaAG Aç karna içiyorum ben dr öyle demişti ve büyük tuvaletin siyah oluyo canım kabızlık yapabiliyo veya ishal
Aynurr16 BeyzaAG sabah kahvaltısında çay içtiğim için akşam üstü aç karnına alıyorum canım iki saat öncesi yada sonrası emilimi azalttığı için süt ürünleri ve çay kahve önerilmiyor 🌸
Hope8 BeyzaAG Ben kahvaltıdan 2 saat sonra içiyorum sabah ac karna içtiğimde bulantı yapıyo hapı içtikten 1 saat sonrada yemek yiyorum
Tomrisme Yedide kalkıyorum, hapı içip tekrar yatıyorum dokuz buçuk gibi de kahvaltımı yapıyorum 😊 hap- kahvaltı arası 2 saat olmalı en az dedi doktorum.
Zsahin Tomrisme aynı şekilde saatini kurup aç karnına ilacımı içip biraz daha yatıyorum. 2 saat sonra da kahvaltımı yapıyorum.
eslmhsyn12 BeyzaAG her sabah kahvaltıdan yarım saat 1 saat önce alıyorum bana biraz iştah kesti gibi geldi ve hemen sonrasında tuvalete gitme ihtiyacı hissediyorum
Twinksmom BeyzaAG yatmadan 2 saat öncesi ve sonrası yemek yemeden havuç yada portakal suyuyla alıyorum
Defneazra Yemekten 2 saat sonra günde 1 kez alıyorum benimde hemoglobin 10.47 şuan inşallah düşmez bende kabızlık yapmadı çok şükür
Tomrisme Zsahin şimdi mürdüm eriğinden meyve suyu yaptım c vitamini ile emilimi artıyormuş onunla içeceğim 😋
Kubra_ksk BeyzaAG ben sabahları içiyordum ilk midem yanınca doktor yemekten 2 saat sonra iç dedi öyle yapıyorum bende daha iyi oluyor
nuryadaperi BeyzaAG yemekle arasında 2 saat olması lazım. Yani ilacı içtiğinde en erken 2 saat önce yemek yemiş olman gerekiyor ilacı içtikten sonra da 2 saat birşey yiyip içmemen gerekiyor.